اعلام حالت فوق‌العاده در مرز ترکیه با سوریه

چهارشنبه 7 مرداد 1394
18:16
اعلام حالت فوق‌العاده در مرز ترکیه با سوریه استانداری استان کیلیس در جنوب ترکیه از ایجاد 4 منطقه امنیتی ویژه در مرز با سوریه به مدت 7 روز خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری العالم، دفتر استانداری کیلیس ترکیه در بیانیه ای مدعی شد که ایجاد مناطق امنیتی ویژه در چارچوب حمایت از اوضاع امنیتی مرز این کشور با سوریه و نیز حمایت از جان و مال شهروندان این مناطق و برطرف کردن خطرهای احتمالی صورت می گیرد.

به نوشته "ترک پرس" بیانیه استانداری کیلیس افزود: منطقه میان پایگاه مرزی اونجو و پایگاه مرزی اینانلی، منطقه میان پایگاه مرزی دارمک و پایگاه مرزی چرچیلی، مناطق میان پایگاه‌های مرزی داگ و چانکاللی، پایگاه‌های داگ و چوبانبی از ساعت 13 روز 30 جولای تا ساعت 13 روز 5 آگوست به مدت 7 روز از سوی استانداری به عنوان منطقه امنیتی ویژه اعلام شده است.

این استانداری پیشتر 5 منطقه را در مرز سوریه به مدت 5 روز به عنوان منطقه امنیتی ویژه اعلام کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: از امروز نیز همچنان کنار هم خواهیم ماند


توصیف تایمز: ترامپ همیشه جا می‌زند


عارف: پیروزی در جنگ 40روزه ثمره مکتب شهید خامنه‌ای است


توصیف «بسیار خوب» فرانسه از توافق آتش‌بس میان ایران و آمریکا


عجب تسلیم بی‌قید و شرطی!


استقبال ریاض از آتش‌بس تهران و واشنگتن


مقام پیشین آمریکا: توقف جنگ با دستاورد راهبردی ایران


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای فنلاندی


استقبال اسپانیا از آتش‌بس/بشریت به فاجعه نزدیک شده بود


استقبال اتحادیه اروپا از آتش‌بس و اعلام حمایت از مسیر دیپلماسی