سرنوشت تروریست‌های انگلیسی در سوریه و عراق

پنج‌شنبه 8 مرداد 1394
10:09
سرنوشت تروریست‌های انگلیسی در سوریه و عراق گزارشهای رسانه‌ای از کشته شدن 50 انگیسی عضو گروه های تروریستی در عراق و سوریه حکایت دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه گاردین در گزارشی با عنوان "50 انگلیسی داعشی در سوریه و عراق کشته شدند" نوشت: همه اینها مرد و هشت نفر از آنان نوجوان بودند.
به نوشته گاردین، این گزارش براساس تحقیقات گاردین و کارشناسان دانشگاه لندن تهیه شده است.
این گزارش نشان می دهد که جعفر الدغیس 16 ساله از شهر برایتون کوچکترین مرد انگلیسی بوده و پدرش کشته شدن او در نزدیک شهر حلب در سوریه را تایید کرده است. این فرد در صفوف گروه تروریستی جبهه النصره می جنگید.
بزرگترین تروریست انگلیسی که در سوریه کشته شده عبدالواحد مجید است که 41 سال داشت. وی راننده کامیون و اهل کروالی بود. او نیز در صفوف جبهه النصره بود و خودش را در سال 2014 میلادی در شهر حلب منفجر کرد.
شیراز ماهر پژوهشگر مرکز بین اللملی مطالعات افراط گرایی در دانشگاه کینگز لندن گفت: روشن است که جنگجویان انگلیسی در سوریه به طور فعال در خط مقدم فعالیت می کنند و انگلیسی ها نقش جلودار در گسترش خشونت و تحیکم آن در سوریه ایفا می کنند.
وی افزود: ابراهیم مزواقی اولین تبعه انگلیسی بود که در صفوف گروه داعش در فوریه سال 2013 میلادی کشته شد.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل