العربیه این بار با داعش هماهنگ نکرده بود!

شنبه 10 مرداد 1394
18:08
العربیه این بار با داعش هماهنگ نکرده بود! العالم ـ در یک رسوایی جدید برای رسانه‌های سعودی، شبکه العربیه در خبری فوری عملیات انفجار مسجد صنعا را به آنچه "مقاومت مردمی" یمن می‌نامید، منسوب کرد؛ قبل از آن که داعش در بیانیه‌ای مسؤولیت آن را به عهده بگیرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شبکه سعودی العربیه در خبری فوری و نیز در صفحه های خود در فیس بوک و تویتر مدعی شد که "مقاومت مردمی" با خودروی بمب گذاری شده، "مسجد حوثی ها" در منطقه الرماح در صنعا را هدف قرار داده، اما ساعاتی بعد، گروه تروریستی داعش اعلام کرد که «یکی از مساجد وابسته به فرقه "مشرک" اسماعیلی را هدف قرار داده است».

به نوشته "یمنی پرس"، شبکه العربیه همچنان به نسبت دادن این عملیات به گروه موسوم به آنچه "مقاومت مردمی" می نامد، ادامه می داد؛ تا اینکه داعش پس از ساعاتی مسؤولیت این عملیات را به عهده گرفت که این امر نشان می دهد داعش و به اصطلاح "مقاومت" یمن، هر دو با طرح سعودی-امریکایی و نقشه های آن در خاورمیانه ارتباط مستقیم دارند.

گروه موسوم به "مقاومت مردمی"، مزدورانی هستند که برای مقابله با ارتش و کمیته های انقلابی یمن، از حمایت علنی رژیم متجاوز عربستان برخوردار هستند.

شبکه العربیه با این خبر قصد داشت برای آنچه به ظاهر "مقاومت مردمی" می نامد، اما در واقع اصطلاحی جدید برای گروه القاعده و داعش به شمار می آید، دستاوردی به ثبت برساند، در حالی که این امر از نگاه یمنی ها فقط بیانگر جنایت و پلیدی عاملان آن و حامیان آنهاست.

0% ...

آخرین اخبار

عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید


تجدید بیعت هزاران لبنانی با محور مقاومت؛ از تهران تا غزه و بیروت


وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت