امیرعبداللهیان:

جنگ به حل بحران یمن کمک نمی کند

پنج‌شنبه 15 مرداد 1394
13:32
جنگ به حل بحران یمن کمک نمی کند العالم - معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان در گفت و گوی تلفنی با نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن گفت: تشدید وضعیت جنگی و ادامه اقدامات نظامی برخی کشورها در یمن نه تنها کمکی به حل بحران نمی کند، بلکه روند حل آن را پیچیده و دشوار می سازد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امور خارجه، حسین امیرعبداللهیان درگفت و گوی تلفنی با اسماعیل ولد شیخ احمد با اشاره به دیدگاه اصولی و پایدار جمهوری اسلامی ایران در حل و فصل مسائل منطقه ای از طریق گفت وگو و راهکار سیاسی و رایزنی های اخیر با مقامات کشورهای منطقه در این خصوص، گفت: تشدید وضعیت جنگی و ادامه اقدامات نظامی برخی کشورها در یمن نه تنها کمکی به حل بحران نمی کند، بلکه روند حل آن را پیچیده و دشوار می سازد.

وی افزود: متاسفانه جامعه جهانی نسبت به آنچه در یمن می گذرد سکوت کرده و کشتار مردم مظلوم و بی دفاع این کشور به ویژه زنان و کودکان مغایر با اصول بین المللی حقوق بشردوستانه است و مسببان حملات نظامی باید آثار و عواقب مترتب بر آن را بپذیرند.

معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه اضافه کرد: تهران همچنان بر نقش سازنده سازمان ملل در کمک به حل سیاسی بحران تاکید دارد و معتقد است توقف اقدامات نظامی، تقویت روند سیاسی و گفتگوی یمنی ـ یمنی تنها راه برون رفت از وضعیت فعلی یمن است.

ولد شیخ احمد در این تماس تلفنی با اشاره به رایزنی هایش در منطقه، گفت: پیروزی اصلی در یمن از آن صلح و نه جنگ است.

وی افزود: تنها راهکار پیش روی بحران یمن، سیاسی است و سازمان ملل همچنان از ایده تکمیل روند سیاسی و گفت و گو برای دستیابی به آتش بس پایدار و توافق سیاسی بین گروهها و احزاب یمنی تلاش می کند.

نماینده ویژه دبیرکل در امور یمن تاکید کرد: بدون شک توسل به راهکار سیاسی و اجتناب از جنگ، به نفع همه در یمن و منطقه است.

معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان همچنین در این گفت و گو از ولد شیخ برای سفر به تهران و رایزنی بیشتر دعوت کرد.

امیرعبداللهیان همچنین در دیدار با نماینده ویژه پوتین در امور خاورمیانه و آفریقا نیز در خصوص جدیدترین تحولات یمن مذاکره و تبادل نظر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ترور ناجوانمردانه یک مأمور پلیس در شهرستان ایرانشهر


برخلاف ادعای غربی‌ها، متن تفاهم‌نامه احتمالی تا این‌لحظه نهایی‌ نشده


حسام زیدان... صدای فلسطین که با بمباران اسرائیلی خاموش شد


قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران