نبیل رجب : بحران بحرین راه حل امنیتی ندارد

پنج‌شنبه 15 مرداد 1394
14:31
نبیل رجب : بحران بحرین راه حل امنیتی ندارد العالم - نبیل رجب رییس مرکز حقوق بشر بحرین گفت: راه حل امنیتی به بحران بحرین پایان نداده و پایان نخواهد داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه خبری العالم، فعال سیاسی بحرینی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی تویتر افزود : بحران بحرین نیازمند راه حل سیاسی است. با انجام آشتی ملی که منجر به عدالت و مساوات و احترام به حقوق بشر می شود، می توان به این امر مهم تحقق بخشید.

نبیل رجب همچنین در گفت وگوی خود با روزنامه بحرینی الوسط انتشار یافته در روز دوشنبه گذشته بر ضرورت بهره مند شدن شهروندان از آزادی ، عدالت و مساوات و بهبود وضعیت معیشتی و حقوق بشر تاکید کرد.

وی با بیان اینکه پرونده حقوق بشرمانند پرونده سیاسی غیرقابل مذاکره است، افزود : نقض حقوق بشرمانند شکنجه و بدرفتاری و هدف قرار دادن شخصیت های فعال و تبعیض علیه مسلمانان شیعه باید به دور از پرونده سیاسی و پیچیدگی های آن متوقف شود.

وی افزود: تمامی موارد یاد شده از نظر انسانیت و جهان غیرقابل قبول هستند و نباید آنها را به تدریج کاهش داد و یا به تعویق انداخت ، بلکه باید هم اکنون پایان یابد و موارد نقض حقوق بشر از پرونده سیاسی که به آشتی سیاسی بستگی دارد، جدا شود.

0% ...

آخرین اخبار

نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد