داعش 1200 کودک را در موصل جذب کرده است

پنج‌شنبه 15 مرداد 1394
20:24
داعش 1200 کودک را در موصل جذب کرده است کمیساریای حقوق بشر عراق اعلام کرد گروهک تروریستی داعش چهار اردوگاه برای آموزش عناصر انتحاری در موصل تأسیس کرده است که در آنها 1200 کودک ربوده شده از سوی این گروهک نگهداری می شوند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، فاضل الغراوی از مسؤولان کمیساریای حقوق بشر عراق اظهار داشت: گروهک تروریستی داعش، صدها زن را را ربوده و آنها را به بردگی درآورده و در بازار بردگی به فروش می رساند. همچنین شماری از آنها را برای عملیات تروریستی به کار می گیرد و به عنوان اسیر و برده در اختیار سرکردگان این گروهک قرار داده است.
این مقام عراقی در گفتگو با شبکه عراقی "هنا بغداد" تصریح کرد: کمیساریای حقوق بشر از سازمان ملل و جامعه جهانی درخواست کرده است تا گروهک تروریستی داعش را به علت ارتکاب جرایم نسل کشی و جرایم علیه بشریت محکوم نمایند. زیرا ما اسنادی را در اختیار داریم که وقوع جنایات مذکور را تأیید می نماید. همچنین شش هزار پرونده علیه گروهک تروریستی داعش به علت نقض حقوق بشر در عراق تدوین شده است. 

0% ...

آخرین اخبار

درگیری لفظی ترامپ و هگست بر سر بحران مهمات و درگیری با ایران


۲ نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان به هلاکت رسیدند


هاکان فیدان: اسرائیل هیچ قصدی برای دستیابی به صلح ندارد


حملات هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


تعلیق مذاکرات بیروت و تل آویو در پی حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بدون تامین حقوق مشروع مردم فلسطین، امنیت نخواهید داشت


تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها


غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است