همسر اول «صدام» در اردن درگذشت

جمعه 23 مرداد 1394
10:53
همسر اول «صدام» در اردن درگذشت منابع رسانه‌ای از مرگ همسر ۷۱ ساله صدام در یکی از بیمارستان‌های اردن خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از فارس ،  برخی منابع رسانه‌ای از مرگ «ساجدة خیرالله طلفاح» همسر «صدام» دیکتاتور معدوم عراق در یکی از بیمارستانهای اردن خبر دادند.

هنوز اطلاعات بیشتری از مرگ همسر 71 ساله صدام که زمانی گفته می‌شد در دوحه است، منتشر نشده است.

 

همسر اول «صدام» در اردن درگذشت

 

وی زاده 24 ژوئن  و1937 و دختر دایی صدام است که در سال 1958 با او ازدواج کرد حاصل این ازدواج دو پسر به نام های «عدی» و «قصی» و سه دختر به نامهای «رغد»، «رنا» و «حلا» است.

ساجده طلفاح نخستین همسر رسمی صدام بود. صدام دو ازدواج دیگر نیز انجام داد؛ او «سمیرا شاه‌بندر» را در سال 1365 (1986) و پس از گرفتن طلاق اجباری از شوهرش به عقد خود درآورد که از صدام صاحب یک پسر به نام «علی» شد. همسر سوم صدام، «ندال الحمدانی» مدیرکل مرکز تحقیقات انرژی خورشیدی در شورای تحقیقات علمی عراق بود که مانند سمیرا مجبور به ترک شوهرش شده بود.

 

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور |‌ عوارض تنگه هرمز


معاریو: نتانیاهو تقریبا تنها مانده است


عراقچی میزبان سفرای خارجی در تهران


پیروزی دیپلماسی؛حاصل هم‌افزایی بی‌نظیر میدان، خیابان و تدبیر مسئولان است + فیلم


همتی عازم روسیه شد


خطیب جمعه شاهرود: مذاکره‌کنندگان ایران مقتدرانه منافع ملت را درنظر دارند


هوش مصنوعی می‌تواند مشارکت اجتماعی افراد دارای معلولیت را افزایش دهد


حماس: آمریکا با سکوت خود مشوق اقدامات دشمن اسرائیلی در غزه است


نبرد کریدورها؛ رقابت تازه برای تصاحب تجارت خزر


با وجود انتقادات شدید داخلی؛ نتانیاهو: در انتخابات آتی شرکت می‌کنم