هک شدن 23 سایت دولتی عربستان ظرف 2 ساعت

يکشنبه 25 مرداد 1394
15:06
هک شدن 23 سایت دولتی عربستان ظرف 2 ساعت یک هکر عربستانی موفق شد که درعرض دو ساعت، حدود 23 سایت دولتی این کشور را هک کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم و به نقل از روزنامه " عکاظ " عربستان، این هکر به نام (Cyber_Emotion) در صفحه تویتر خود نوشت که بامداد دیروز (شنبه) موفق شد حدود 23 پایگاه و سایت اینترنتی دولتی شامل پایگاه های آموزشی، بهداشتی، ورزشی و غیره را هک کند.

این هکرعربستانی در توجیه این اقدام خود گفت که به دلیل نادیده گرفتن پیام هایش مبنی بر حمله احتمالی به این سایت های دولتی که از پشتیبانی ضعیفی برخوردارند، تصمیم به هک آنان گرفت.

وی افزود که هک این سایت های دولتی به اطلاعات آن ها ضربه نخواهد زد، بلکه فقط ورود به این سایت ها را تا تکمیل اصلاحات با مشکل مواجه خواهد کرد.

روزنامه عکاظ چاپ عربستان به نقل از برخی منابع نوشت که اکثر ادارات دولتی در زمینه سرورها و ذخیره اطلاعات ضعیف عمل می کنند، و علت آن هم پایین بودن قیمت ها است که در برخی موارد از 800 ریال (سعودی) درسال تجاوز نمی کند.

0% ...

آخرین اخبار

«مقاومت اسلامی عراق» جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای کشتن ترامپ تعیین کرد


سنتکام مدعی ورود نیروهایش به یک نفتکش و بازرسی آن در خلیج عمان شد


اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟