تظاهرات یمنی ها ضد تجاوز سعودی در صنعا

سه شنبه 3 شهريور 1394
15:11
تظاهرات یمنی ها ضد تجاوز سعودی در صنعا العالم - ده ها هزار تن از مردم یمن، با تظاهرات گسترده در صنعا، جنایت های سعودی در تعز و عمران را جنایت های جنگی دانستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تظاهر کنندگان با در دست داشتن پرچم یمن و پلاکاردهایی در تایید مقابله با تجاوز سعودی ضد مردم یمن، جنایت های عربستان و مزدورانش در استان های مختلف یمن را محکوم کردند.

"شمس الدین شرف" رئیس انجمن علمای یمن، در سخنانی در میان تظاهرکنندگان اعلام کرد که علمای یمن، از ارتش و کمیته های انقلابی و همه آزادگان یمنی که به مقابله با تجاوز سعودی برمی خیزند، حمایت و استقبال می کند.

به نوشته وبگاه خبری "سبأ نت" شرف تاکید کرد: علمای یمن، همه جوانب را بررسی کردند و به این نتیجه رسیده اند که دشمن در بلاهایی که بر سر مردم یمن آورده است، به هیچ وجه حق ندارد و با توجه به این که مردم یمن، مظلوم واقع شده اند برای واکنش به این تجاوز، حق دارند.

وی تصریح کرد: علمای یمن، پیشاپیشِ همه یمنی ها، با مردم هم صدا می شوند و مخالفت خود را با تجاوز سعودی اعلام و آن را محکوم می کنند، زیرا متجاوزان در این تجاوز، بویی از انسانیت و اسلام نبرده اند.

از سوی دیگر "طارق سلام" عضو کمیته اجرایی جنبش جنوب نیز خاطر نشان کرد که پیروزی های دلاورمردان ارتش و کمیته های انقلابی در داخل اراضی اراضی سعودی، بی نظیر است و گامی در جهت بازپس گیری حق از دست رفته یمنی هاست.

وی افزود: این پیروزی ها سبب می شود که همچنان به یمنی بودنمان افتخار کنیم، زیرا تاریخ ثبت خواهد کرد که یمنی ها نجران، جیزان و عسیر را بدون داشتن جنگنده های اف.16، ناوچه های جنگی و پهپاد از عربستان گرفتند و تنها مهماتِ آن تفنگ و گلوله بود و پای پیاده این شهرها را گرفتند.

سلام همچنین استمرار جنایت های سعودی ضد یمن را محکوم کرد و با اشاره به بمباران بندر الحدیده و فاجعه بمباران تعز و هدف قرار دادن اماکن آموزشی در عمران و علاوه بر آن جنایت های مزدوران عربستان در تعز نظیر مثله کردن اجساد و کشتار مردم و بر زمین کشیدن پیکر شهدا، محاکمه عاملان ارتکاب این جنایت ها را خواستار شد.

وی همچنین از جامعه جهانی و سازمان های حقوق بشری خواست که به وظیفه خود در متوقف تجاوز سعودی به یمن و برچیدن محاصره مردم این کشور عمل کنند و عاملان جنایت های جنگی که در یمن ارتکاب شده است را محاکمه کنند.

تظاهر کنندگان در پایان تظاهرات، با قرائت بیانیه ای، جنایت های نژادپرستانه حزب اصلاح در تعز و کشتار شماری از اعضای خانواده الرمیمیه و سر بریدن اسیران و مثله کردن پیکرهایشان را محکوم کردند.

تظاهر کنندگان حملات جنگنده های سعودی به شهرهای مسکونی و مناطق پرجمعیت در تعز و عمران را نیز محکوم کردند و آن را به مثابه کشتار جمعی و جنایت ضد بشریت دانستند و تاکید کردند که این جنایت ها با نقشه ها و راهنمایی آمریکا و رژیم صهیونیستی ارتکاب می شوند.

در پایان بیانیه، فراخوان بسیج عمومی مالی و جانی اعلام شد و از یمنی ها درخواست شد از وجب به وجب اراضی و حاکمیت و استقلال کشور خود دفاع کنند و به جنگ دشمن و مزدورانش در همه جبهه ها بشتابند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات تاکید کردند که چیرگی شماری از عناصر داعش بر مناطقی در جنوب یمن، با حمایت مستقیمِ هوایی، دریایی و زمینی از سوی آمریکا، عربستان سعودی و امارات صورت گرفت بنابراین دیگر مجالی برای داستان پردازی در خصوص مبارزه با تروریسم وجود ندارد.

26

0% ...

آخرین اخبار

نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند


هشدار قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) به آمریکا و حامیان او


امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است