هلاکت ده‌ها تروریست در کارخانۀ شیمیایی داعش

چهارشنبه 4 شهريور 1394
16:39
هلاکت ده‌ها تروریست در کارخانۀ شیمیایی داعش منابع عراقی از هلاکت ده‌ها تروریست داعشی در انفجار کارخانه گاز خردل موصل خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، انهدام یک کارخانه تولید کننده گاز خردل در موصل، هلاکت شمار زیادی از داعشی‌های حاضر در آن را موجب شد.

به نوشته پایگاه المسله، «شیرزاد زاخولی» از فرماندهان نیروهای پیشمرگه کردستان عراق گفت: گردان های آزاد سازی موصل با حمله به کارخانه گاز خردل در منطقه وادی عکاب در موصل و انهدام آن، ده‌ها داعشی را به هلاکت رساندند.

وی افزود: داعش از این کارخانه برای تولید بمب و مواد منفجره استفاده می کرد. نیروهای آزاد بخش موصل موفق به انهدام کامل این کارخانه و هلاکت شمار زیادی از داعشی هایی که در این کارخانه مرگ کار می کردند، شدند.

زاخولی تاکید کرد: انفجار کارخانه به پخش شدن گاز سمی خردل در هوا به شکل گسترده منجر شد و بر اثر آن شمار زیادی به بیمارستان های موصل منتقل شدند و صدها خانوار نزدیک این کارخانه مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شدند.

0% ...

آخرین اخبار

رد اتهام‌زنی بی‌مبنای کره‌جنوبی علیه ایران/هشدار سفیر درباره عملیات پرچم دروغین


عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید/ گاف تازه ترامپ/ ترامپ عمان را هم تهدید کرد


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»