داعش حکم مرگ اردوغان را صادر کرد

چهارشنبه 11 شهريور 1394
10:48
داعش  حکم مرگ اردوغان را صادر کرد داعش ، رئیس‌جمهوری ترکیه را به دلیل همکاری با ائتلاف آمریکا علیه این گروه تروریستی به اعدام محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از فارس ، گروه تروریستی داعش در شبکه‌های اجتماعی برای رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه جکم مرگ صادر کرد.

به گزارش دیلی‌صباح، یکی از حساب‌های کاربری وابسته به داعش حکم مزبور را به دلیل همکاری ترکیه با ائتلاف تحت رهبری آمریکا علیه داعش صادر کرده است.

داعش در این بیانیه، اردوغان را به دلیل همکاری با ائتلاف تحت رهبری آمریکا علیه این گروه ترورستی «مرتد» خوانده و او را به مرگ محکوم کرده است.

دولت ترکیه از مدتها پیش به دلیل اهمال در مبارزه با گروه تروریستی داعش هدف انتقاد قرار داشته است. آنکارا از ماه گذشته به دولت آمریکا اجازه استفاده از پایگاه هوایی «اینجرلیک» برای بمباران مواضع داعش در سوریه را داد.

ترکیه، با اتخاذ یک سیاست دو وجهی، مواضع داعش و گروه «پ‌ک‌ک» در عراق و سوریه را بمباران کرد.

برخی منتقدان می‌گویند دولت ترکیه حمله به داعش را بهانه حمله به مواضع« پ‌ک‌ک» و سرکوب مخالفان قرار داده است.


 

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش


عارف: مدیریت تنگه هرمز با ایران است؛ یا در میز مذاکره یا در میدان حقمان را تثبیت می‌کنیم


سخنگوی ارتش: بیش از ۴۰ نقطه نظامی راهبردی رژیم صهیونی توسط ارتش مورد هدف قرار گرفت


همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و عراق توسعه می‌یابد


تجدید میثاق ارتش با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی


وزیرخارجه پاکستان: هدف ما نه تمدید آتش‌بس بلکه توقف جنگ است


پیام فرمانده کل قوا به مناسبت بیست و نهم فروردین ماه، خجسته زادروز ارتش جمهوری اسلامی ایران


۶ فرودگاه ایران بازگشایی شد