اظهارات تکان دهنده زن ایزدی درباره داعش

شنبه 14 شهريور 1394
20:50
اظهارات تکان دهنده زن ایزدی درباره داعش پایگاه خبری 24 امارات روز شنبه به افشای اسرار تکان دهنده از اقدامات گروهک تروریستی و ضد بشری داعش به نقل از یک زن ایزدی که سه ماه در چنگال این گروه وحشی اسیر بوده، پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از ایرنا ، این زن ایزدی به نام جنان که 90 روز در عراق در اسارت این گروه تروریستی بوده و تحت شکنجه و زور در بازارهای مناطق مختلف زیر سلطه این گروه به عنوان یک برده جنسی خرید و فروش می شده است، این گروه ناآشنا با دین اسلام را بندگان جنسی نامیده که انسان های دوران تاریکی و ظلمت نیز از ارتکاب آن مبرا هستند.

این زن 18 ساله می گوید که پس از سه ماه زندگی ذلت بار همراه با ترس و اجبار موفق شده از چنگال داعشی ها فرار کند و همراه با همسرش، خود را به نیروهای سازمان های حقوق بشری در پاریس برساند.

وی دریک شب تاریک و توسط یک افسر سابق ارتش (بعث) عراق با قیمتی پایین خریداری شده و بعد از مدتی همراه با دیگر زنان ایزدی در سالن فروش زنان به فروش رفته است.

وی  توضیح می دهد که چگونه در این مدت با انواع اهانت و شکنجه روبرو بوده و اعضای ضد بشری داعش برای اعمال ضد اخلاقی با زنان ایزدی چگونه با یکدگیر رقابت می کردند.

به گفته او، هر زن ایزدی که از خواسته اعضای این گروه سرپیچی می کرد مورد ضرب و شتم قرار گرفته و مجبور می شد ساعت ها زیر آفتاب داغ بایستد، از آب های آلوده که موش ها در آن رفت و آمد می کردند، بنوشد و یا با تجهیزات الکتریکی مورد شکنجه قرار می گرفته است.

این زن ایزدی می افزاید: در سالن فروش زنان ایزدی مردانی از جنسیت های عراقی، سوریه ای و دیگر اعضای داعش از کشورهای مختلف رفت و آمد می کردند که جنان آنها را نمی شناخته است.

به گفته او، هر زن ایزدی حداقل به قیمت 150 دلار فروخته می شد که خریدار می توانست معادل دینار عراقی آن را هم بپردازد و اگر پول نقدی نداشت می توانست او را با سلاح نیز مبادله نماید.

جنان می گوید: در سالن فروش زنان به مشتریان اجازه اعمال غیر اخلاقی و دیدن بدن عریان آنها داده می شد تا بتوانند بهترین را با قیمتی بالاتر انتخاب نمایند.

این زن ایزدی با آنچه که از اعمال وحشیانه از این گروه تروریستی مدعی اسلام مشاهده کرده است، می گوید: این گروه تروریستی هیچ اعتقاد و پایبندی به احکام اسلام ندارد بلکه اصلا بشر نیستند. آنها بجز قتل و انتقام و کشتار انسان ها به هیچ چیز دیگری فکر نمی کنند و دائما مواد مخدر که در اسلام حرام است، مصرف می کنند.

به گفته جنان ، گروه ضد بشری داعش تنها به انتقام از انسان ها می اندیشند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار درباره فروپاشی قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی در تحلیل جدید روزنامه معاریو


واکنش تهران به فشار واشنگتن بر کشورها برای توقف همکاری با دیوان کیفری بین‌المللی


سایه سنگین بدعهدی صهیونیست ها بر سر میز ششمین دور مذاکره موسوم به توافق‌نامه چارچوب


چاک شومر: در حال پرداخت بهای شکست مطلق ترامپ در جنگ با ایران هستیم +ویدئو


اطلاعیه دولت: زمان برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید به ۲۸ تیر موکول شد


واکنش حماس به طرحی خطرناک برای بلعیدن کرانه باختری


یمن یک پهپاد پیشرفته متعلق به عربستان را سرنگون کرد


ابلاغ پیام تشکر رهبر معظم انقلاب از ملت ایران و عراق + ویدئو


ترکیه حکم بازداشت نتانیاهو را صادر کرد


انهدام یک فروند پهپاد متخاصم با آتش پدافندی نداجا در بندرعباس


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی