محاکمه مشاور نخست وزیر بحرین در سوئیس

چهارشنبه 18 شهريور 1394
15:10
محاکمه مشاور نخست وزیر بحرین  در سوئیس پایگاه خبری سوئیس اینفو از اقدام دادگاه جنایی فدرال سوئیس ،در محکوم کردن مشاور نخست وزیر بحرین و رئیس کنونی هیات مدیره شرکت صنعت پتروشیمی الخلیج خبر داد

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت خبری سوئیس اینفو از اقدام دادگاه جنایی فدرال سوئیس، مشاور نخست وزیر بحرین و رئیس کنونی هیات مدیره شرکت صنعت پتروشیمی موسوم به "الخلیج" را در پرونده معروف  البا - الکوا به دریافت رشوه متهم کرده است.

این دادگاه در جریان دست داشتن آشکار عیسی بن علی (وزیر سابق نفت و رئیس سابق هیات مدیره شرکت آلمینیوم بحرین "البا" و یکی از افراد خاندان حاکم بحرین ) در این فساد قرار گرفت.

دادگاه جنایی فدرال سوئیس اعلام کرد: این وزیرسابق مبالغی به ارزش 24 میلیون دلار، در 43 مرتبه به حسابهای بانکی  4 بانک از جمله دو بانک سوئیس واریز کرده است.

این پایگاه افزود: دفتر دادستان کل از سال 2011 ،  عیسی بن علی را مورد بازجوئی قرار داده و هنوز در حال بررسی این مساله و تحقیق درباره پولهایی است که شرکت بزرگ آلومینیوم امریکا "الکوا"  به عنوان رشوه به مقامات بحرینی مسؤول شرکت آلومینیوم بحرین "البا" پرداخت کرده است.

در ژانویه سال گذشته نیز شرکت " الکوا"  در دادگاهی آمریکایی به پرداخت میلیونها دلار به مقامات این کشور واقع در حوزه خلیج فارس از طریق واسطه ای در لندن اعتراف کرد ، این شرکت نیز همان زمان ، با پرداخت 384 میلیون دلار (145 میلیون دینار بحرینی ) به عنوان غرامت موافقت کرد.

این پرونده به آمریکا ارجاع شد و اسناد موجود ، شرکت " الکوا " را به انعقاد توافق غیرقانونی دراز مدت برای واردات آلومینیوم به شرکت " آلبا " از طریق  شرکتهای جعلی یک تاجر در لندن، متهم کرد .
بر اساس این اتهامات  110 میلیون دلار رشوه نیز به مقامات بحرینی پرداخت شده است.

پرونده واسطه ای که در قراردادها شرکت داشت نیز با دستور قاضی به هیات منصفه برای تبرئه متهم و پس از مخالفت شاهدان با دادن شهادت ،در آمریکا مختومه اعلام شد .

در سوئیس نیز این پرونده  ضد تاجر انگلیسی کانادایی که در شهر لوزان فعالیت داشت، به جریان افتاد و زمانی که وی در آوریل از اتهام پولشویی تبرئه شد، قرار شد تا فعالیت وی کمی محدود شود.

0% ...

آخرین اخبار

حماس : مردم فلسطین از جنایات وحشیانه اشغالگران نمی‌هراسند


عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید