عراق: اجازه تجاوز از خاک خود به کشور‌های همسایه را نمی‌دهیم

جمعه 23 مرداد 1405
00:58
عراق: اجازه تجاوز از خاک خود به کشور‌های همسایه را نمی‌دهیم نخست‌وزیر عراق تاکید کرد: بغداد اجازه نخواهد داد از خاک یا حریم هوایی این کشور برای هرگونه حمله علیه کشور‌های همسایه استفاده شود.

العالم - عراق

نخست‌وزیر عراق در بازدید شبانه از مرکز عملیات فرماندهی پدافند هوایی گفت: «در حالی که عراق برای حفاظت از امنیت و حاکمیت ملی خود تلاش می‌کند، اجازه نخواهد داد از خاک یا حریم هوایی خود به عنوان سکوی پرتابی برای هیچ تجاوزی علیه کشور‌های همسایه استفاده شود.»

علی فالح الزیدی افزود: نقش عراق امنیت و ثبات منطقه را افزایش می‌دهد و پدافند هوایی سپر آسمان عراق و خط اول دفاع از حاکمیت آن است.

در این بازدید، الزیدی دستور داد که تمام الزامات و نیاز‌های پدافند هوایی برآورده و تلاش‌هایی برای بهبود سطح رزمی و فناوری آن انجام و آنچه برای ساخت یک سامانه پیشرفته قادر به حفاظت از حریم هوایی عراق لازم است، فراهم گردد.

0% ...

آخرین اخبار

رسانه عراقی: انحصار سلاح شامل حشد الشعبی نمی شود


پزشکیان فرا رسیدن سالگرد استقلال جمهوری هند را تبریک گفت


نتانیاهو در سراشیبی انتخابات؛ آیا ترامپ حاضر به حمایت از بی‌بی خواهد شد؟


نامه ایران به صلیب سرخ برای پیگیری وضعیت خلبانان اسیر ایرانی در قطر


سخنگوی پیشین کاخ سفید: لیویت روایتگر منافع ترامپ بود


فرید زکریا: جنگ علیه ایران، اعتبار آمریکا را بر باد داد


دعوای بی بی سی و رئیس جمهور آمریکا؛ خانواده ترامپ به دادگاه احضار شد


نخست‌وزیر لبنان: شهروندان اهداف نظامی نیستند/اسرائیل تنش را متوقف کند


عضو دفتر سیاسی حماس: تحولات قدس و کرانه باختری منجر به انفجاری بزرگ خواهد شد


قالیباف: ترامپ به‌رسمیت‌شناختن جبهه مقاومت را امضا کرد