موفقیت های تازه ارتش سوریه در حرستا

پنج‌شنبه 26 شهريور 1394
09:32
موفقیت های تازه ارتش سوریه در حرستا نیروهای ارتش سوریه تپه ابوزید و تپه های اطراف آن را که مشرف بر ورزشگاه دمشق – حمص است، در منطقه حرستا در ریف دمشق تحت کنترل خود درآوردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای ارتش سوریه همچنین امنیت اتوبان دمشق ـ الصنمين ـ أزرع ـ درعا را پس از درگیری با عناصر مسلح تامین کردند و بخشی از این اتوبان را که از منطقه الفقیع می گذرد، تحت کنترل خود درآوردند.

براساس این گزارش، نیروهای ارتش سوریه بدین شکل نیمی از این منطقه را تحت کنترل خود درآورده و خطر عناصر مسلح تروریست را از این اتوبان بین المللی دور کردند.

همچنین بر اثر انفجار خودروی بمب گذاری نزدیک میدان الزهراء در شهر حمص در مرکز سوریه، هشت نفر زخمی شدند که حال دو نفر از آنان وخیم است.

یک منبع امنیتی اعلام کرد: تروریست ها یک خودروی حامل مقادیر زیادی مواد منفجره را منفجر کردند و این انفجار، خسارت های زیادی برجای گذاشت و بر اثر آن، عده ای مجروح و به بیمارستان های نزدیک منتقل شدند.

هنوزهیچ گروهی مسئولیت انفجار خودروی بمب گذاری شده را برعهده نگرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: تنگه هرمز تا پایان دخالتهای غیر قانونی آمریکا بسته شد


تقدیر سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ایرانی ناجی ۷۳ نفر در دریای مدیترانه


مردم عراق تعطیلی کنسولگری کویت را خواستار شدند


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز