مخالفت دادگاه استیناف با اسناد وکلای شیخ سلمان

پنج‌شنبه 26 شهريور 1394
18:40
مخالفت دادگاه استیناف با اسناد وکلای شیخ سلمان وکلای شیخ سلمان دبیر کل جمعیت وفاق بحرین تاکید کردند که دادگاه قصد دارد وی را با نادیده گرفتن اصول محاکمه و اسناد ارائه شده، در برابر افکار عمومی محکوم جلوه دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "جلیله السید" یکی از وکلای شیخ سلمان گفت: بر اساس اصل برائت باید متهم تا زمانی که محکومیتش ثابت نشده بیگناه شناخته شود، اما دادگاه با نادیده گرفتن این مهمترین اصل محاکمه تلاش می کند تا با اظهارات صادر شده از سوی مسوولین و مهم تر از آن اظهارات دادستانی کل که بعد از هر جلسه تحقیق و حتی قبل از ارجاع شیخ سلمان به محاکمه در خبرگزاری ها منتشر می شد به محکوم کردن وی بپردازد، در حالی که شیخ سلمان هنوز اظهارات خود را در برابر دادگاه ایراد نکرده بود.
السید در کنفرانس مطبوعاتی دفاع از شیخ سلمان در مقر جمعیت وفاق ملی بحرین، افزود: مسیر پرونده در مرحله استیناف نیز بر همان منوالی که در دادگاه بدوی پیش رفت خواهد بود و باز هم حق دفاع مصادره خواهد شد و وکلا نخواهند توانست اسناد و مدارک خود را ارائه نمایند و در مجموع اوضاع خوبی پیش بینی نمی شود.
عبدالله الشملاوی و جلیله السید وکلای شیخ سلمان خاطرنشان کردند که اولین جلسه استیناف 15 سپتامبر برگزار شد و به نظر نمی رسد این دادگاه با دادگاه قبلی که به حکمش اعتراض کردیم تفاوت چندانی داشته باشد.
این دو نفر گفتند که دادگاه استیناف یک بار دیگر با ارائه اسنادی که همان فایل صوتی سخنرانی ها و دیدارهای شیخ سلمان است، مخالفت کرد.

آنها خاطرنشان کردند با وجود آنکه شیخ سلمان بر اساس همان سخنرانی ها متهم شناخته شده است، دادگاه با ارائه آنها به عنوان مدرک مخالفت کرد درحالیکه همین اسناد برای تبرئه شیخ سلمان کافی است.
وکلای شیخ سلمان از شرطی که وزارت کشور برای اداره زندانی که شیخ سلمان در آن محبوس است تعیین کرده انتقاد کردند. بر اساس این شرط باید برگه های دفاعیه که توسط وکلا برای وی تهیه می شود قبلا به اطلاع مقامات وزارت کشور برسد تا در مورد آن نظر بدهند که این بر خلاف محرمانه بودن روابط میان متهم و وکیل است مخصوصا که وزارت کشور در این پرونده شاکی به شمار می آید.

0% ...

آخرین اخبار

بزرگداشت اربعین رهبر انقلاب در اندونزی؛ همبستگی با ایران در آیین «حلال‌به‌حلال»


خسارات زیست محیطی جنگ تحمیلی سوم اعلام شد/ انتشار بیش از ۵۳ هزار تن دی‌اکسیدکربن


افت بازارهای آسیا همزمان با جهش قیمت نفت در پی طرح ادعایی محاصره تنگه هرمز


حرکت ناوگان صمود به سمت غزه با بیش از ۱۰۰۰ سرنشین+ تصاویر


۶۰ عملیات حزب الله علیه مواضع صهیونیست‌ها در ۲۴ ساعت گذشته


رهبر شیعیان نیجریه: راه امام شهید جاودان است / آمریکا شکست خواهد خورد


سفیر ایران: مذاکرات اسلام‌آباد آغاز یک فرآیند دیپلماتیک برای منافع پایدار طرفین است


حمله ترامپ به رهبر کاتولیک‌های جهان به خاطر موضع گیری علیه جنگ با ایران


افزایش چشمگیر قیمت حامل‌های انرژی به دنبال تهدید ترامپ به بستن تنگه هرمز


سخنگوی دولت: ایران پیروز میدان نبرد است/ آرزوی «تغییر رژیم» را به «تغییر رژیم حاکمیت ایران بر تنگه هرمز» تبدیل کردیم