منابع یمنی: فرزند حاکم دبی در مأرب کشته شد

يکشنبه 29 شهريور 1394
17:05
منابع یمنی: فرزند حاکم دبی در مأرب کشته شد منابع آگاه یمنی تأکید کردند که فرزند بزرگ حاکم دبی در حمله موشکی در مأرب از پا در آمده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم سایت "یمنی پرس" به نقل از این منابع خاطرنشان کرد، "راشد بن محمد بن راشد آل مکتوم" که به همراه گردان نظامیان متجاوز در استان مأرب حضور داشت، اخیرا در حمله موشکی نیروهای یمنی به همراه شماری از نیروهای متجاوز و مزدوران کشته شده است.
به گفته این منابع، خبر مرگ فرزند حاکم دبی بر اثر سکته قلبی، به هدف تحریف افکار عمومی در امارات است و مردم امارات از حضور نظامیان خود در خاک یمن ناراضی هستند و خواستار بازگشت این نظامیان هستند.
منابع یمنی خاطرنشان کردند، عصر شنبه درگیریهای شدیدی بین نیروهای یمنی متشکل از ارتش و کمیته های مردمی با مزدوران و نظامیان متجاوز در منطقه "تبه المصریین" صورت گرفت، و این نیروهای متجاوز با وجود برخورداری از پشتیبانی هوایی، نتوانستند در این منطقه پیشروی کنند.
دفتر حاکم دبی دیروز از مرگ پسر 34 ساله شیخ راشد بن محمد بن راشد آل مکتوم خبر داد و دلیل مرگ او را سکته قلبی اعلام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید استارمر و مکرون بر حفظ آتش‌بس و شمول لبنان در این توافق


برکناری رئیس موساد پس از شکست طرح براندازی در ایران


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


«ویکتور  اوربان» پس از ۱۶ سال به رقیبش باخت


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با حمله به یک منطقه در جنوب


انگلیس: در طرح ترامپ برای محاصره تنگه هرمز مشارکت نمی‌کنیم


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر و ویتکاف درباره آخرین تحولات خاورمیانه


رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ از طریق متمم ۲۵ قانون اساسی شد


وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود


قالیباف: زیر بار هیچ تهدیدی نمی‌رویم