قدردانی اسرائیل از "خدمت با ارزش" مصر

دوشنبه 30 شهريور 1394
10:50
قدردانی اسرائیل از فرماندهی " منطقه جنوبی" در ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل از اقدام دولت مصر در غرق آب کردن مرزهای خود با باریکه غزه با هدف تخریب تونل های مرزی تمجید کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، فرماندهی ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی از تلاش قاهره برای تخریب تونل های مرزی میان مصر و باریکه غزه تمجید و اعلام کرد " اقدامی که ارتش مصر درغرق ِآب کردن تونل های مرزی انجام می دهد، خدمتی بسیار باارزش است ".

ارتش مصر بامداد روز جمعه (11 سپتامبر) پمپاژ مقدار زیادی از آب دریا در لوله هایی قطور را که قبلاً در امتداد مرزهای میان مصر و باریکه غزه کشیده شده است، با هدف تلاش برای تخریب تونل ها درمرزها از طریق پر کردن آن با آب آغاز کرده است.

سازمان آب باریکه غزه دیروز (یکشنبه) در بیانیه ای اعلام کرد اقدام ارتش مصر در پمپاژ آب دریا در پایین مرزهای فلسطین و مصر با هدف تخریب تونل های قاچاق، رانش های زیادی را در خاک ایجاد کرده است.

سازمان آب باریکه غزه اعلام کرد که این اقدام، منازل نزدیک به این منطقه را به خطر می اندازد و افزون براین، آب دریا موجب افزایش میزان شوری درخاک می شود و درنتیجه زمین قابلیت خود را برای کشاورزی از دست می دهد.

این سازمان همچنین اعلام کرد پمپاژ آب در کانال های مرزی در مرز مصر و باریکه غزه، امنیت آبی و غذایی فلسطین را به خطر می اندازد و موجب خالی شدن منطقه از سکنه می شود.

مسؤولان مصری از اکتبر گذشته به بهانه " مبارزه با تروریسم " برای ایجاد منطقه عاری از تونل در نوار مرزی با باریکه غزه به ویژه در شهر رفح به مساحت 2 کیلومتر تلاش می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد


غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید


بقائی در واکنش به ادعاهای رئیس‌جمهور لبنان: آن‌که کنارش ایستاده را می‌فروشد


شمار شهدای لبنان از مرز ۳ هزار نفر فراتر رفت


آیا ایران شمارش معکوس افول هژمونی و قدرت تک قطبی آمریکا را کلید زده است؟


استارمر مدعی احتمال حمله روسیه به ناتو شد


نتایج یک نظرسنجی جدید: جایگاه جهانی اسرائیل به ‌شدت تضعیف شده است


اظهارات «جوزف عون» باعث گسست در لبنان می‌شود/ حزب‌الله بخشی جدایی‌ناپذیر از جامعه است