آمریکایی ها همچنان نگران حضور نظامی روسیه در سوریه

سه شنبه 31 شهريور 1394
15:07
آمریکایی ها همچنان نگران حضور نظامی روسیه در سوریه العالم- مقام های آمریکایی با ارائه آمار، ارقام و اطلاعات درباره حضور نظامی روسیه در سوریه ، از ادامه این وضعیت ابراز نگرانی می کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، مقام های آمریکایی مدعی هستند که روسیه علاوه بر استقرار 28 جنگنده در سوریه، حضور نظامی خود را در استان ساحلی لاذقیه افزایش داده و با هواپیماهای بدون سرنشین به عملیات شناسائی بر فراز خاک سوریه دست می زند.

فرانس پرس به نقل از یک مقام آمریکایی بدون ذکر نام وی گزارش کرد: هم اکنون 28 فروند جنگنده روسی در باند هواپیماهای استان لاذقیه (غرب سوریه) وجود دارد.

یکی دیگر از مسئولان آمریکائی می گوید: روسیه 20 بالگرد جنگی و باری نیز در سوریه دارد وهمچنین از هواپیماهای بدون سرنشین بر فراز خاک سوریه استفاده می کند.

دو مسئول آمریکائی نیز در مصاحبه با خبرگزاری رویتر گفتند: گویا این اولین عملیات هوائی روسیه پس از افزایش تجهیزات نظامی خود در پایگاه هوائی اش در سوریه است. 

مسئولان آمریکائی تعداد هواپیماهای بدون سرنشین روسیه را که بر فراز خاک سوریه پرواز می کنند ، تعیین نکردند و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز تاکنون واکنشی نشان نداده است.

درهمین حال کارشناسان غربی اعتقاد دارند ، آغازعملیات هوائی روسیه در سوریه خطر احتمال برخورد هواپیماهای ائتلاف آمریکائی با هواپیماهای روسی را افزایش خواهد داد.

دو مسئول آمریکائی در مصاحبه با رویترزافزودند: هواپیماهای بدون سرنشین روسیه احتمالاً از پایگاهی نظامی در نزدیکی شهر لاذقیه (مرکز استان لاذقیه) به هوا برخاسته اند پایگاهی که روسیه در چند روز گذشته تجهیزات نظامی سنگین خصوصاً جنگنده ، بالگرد جنگی و تفنگدار دریائی به آن منتقل کرده است. 

پنتاگون بدون اظهار نظر درباره عملیات هوائی روسیه در سوریه ، می گوید که از آنچه در سوریه می گذرد ، کاملاً مطلع است.

آمریکا در چند روز گذشته از افزایش حضور نظامی روسیه در سوریه ابراز نگرانی می کند و در همین راستا آشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا با سرگئی شویگو همتای روس خود مذاکره کرد که اولین مذاکره  آنها از زمان واگذاری سمت وزارت دفاع آمریکا به کارتر بود.

کارتر و شویگو توافق کردند که به مذاکرات خود برای جلوگیری از وقوع درگیری بین نیروهای روسی و جنگنده های ائتلاف آمریکائی ادامه بدهند.

درهمین حال معاون وزير خارجه سوريه هفته گذشته هدف اصلی شايعات درباره حضور نظاميان روسيه در کشورش را طولانی کردن عمر تروريسم برای خدمتگزاری به منافع آمريکا و رژيم صهيونيستی در منطقه و خارج آن و همچنين سرپوش گذاشتن بر ائتلاف شکست خورده آمريکا دانست.

فيصل مقداد با تاکيد بر ثبات موضع مسکو در حمايت از دولت سوريه برای برقراری موازنه قوا٬ مبارزه با تروريسم و به دست آوردن دستاوردهای واقعی برای حل سياسی بحران٬ وجود نظاميان روسی در خاک سوريه را تکذيب کرد.

وی در گفت وگو با روسيا اليوم افزود: حضور روسيه در خاک سوريه محدود به وجود دو مشاور در راستای توافق نظامی روسی ­سوری است.

ماريا زاخاروفا سخنگوی وزارت خارجه روسيه هم اخیرا با بیان اینکه کشورش در گذشته٬ حال و آينده از سوريه حمايت کرده و خواهد کرد٬ افزود: مسکوهرگز همکاری نظامی فنی خود با سوريه را مخفی نکرده و تجهيزات خود را در اختيار سوری ها قرار داده است. درزمان حاضر دو مشاور نظامی روس برای آموزش استفاده از تجهيزات نظامی روسيه در سوريه مستقر هستند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت