روسیه:عدم‌همکاری باسوریه،مانعِ مبارزه‌با داعش‌است

چهارشنبه 1 مهر 1394
15:02
روسیه:عدم‌همکاری باسوریه،مانعِ مبارزه‌با داعش‌است العالم - نماینده دائم روسیه در سازمان ملل، مخالفت ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا، با همکاری با دولت سوریه را سببسازِ شکل گیری موانعی در برابر مبارزه با داعش دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ویتالی چورکین" گفت: ایالات متحده و نیروهای ائتلافِ همراهش تصمیم گرفتند که خارج از چارچوبِ اجازۀ شورای امنیتِ سازمان ملل، اقدام کنند.

وی افزود: آن ها حتی برای کسب اجازۀ شورای امنیت برای بمباران اراضی سوریه تلاش هم نمی کنند، و این مساله برای مسکو، مشکلی جدی به شمار می آید.

چورکین در گفت وگو با تلویزیون روسیِ "آر.تی" خاطر نشان کرد: شرکای غربیِ ما می گویند که به هیچ صورت و تحت هیچ عنوان نمی توانند با دولت و مقام های سوریه همکاری کنند و این موضوع مشکل سازاست.

چورکین همچنین گفت: اینجا، لازم نیست مردم را قانع کرد، زیرا آن ها ضرورت همکاریِ دسته جمعی برای حل مشکل را درک می کنند، اما تنها سئوالی که وجود دارد این است که همکاری، در چه شرایطی باید صورت گیرد.

26

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه وزارت امور خارجه در رابطه با نقض آشکار آتش‌بس از سوی آمریکا


رهبر معظم انقلاب در پیام حج: آمریکایی‌ها بدانند زمان به عقب برنخواهد گشت


عراقچی انتخاب مجدد قالیباف به ریاست مجلس را تبریک گفت


جزئیاتی از سفر قالیباف به قطر


مهاجرانی: دولت مکلف به توزیع کالابرگ است


جنگ عامل تورم است یا اجرای ناقص اصلاحات اقتصادی


آمار قابل تامل تبعات جنگ بر رژیم صهیونیستی


حزب‌الله: مقاومت در برابر اشغالگری حق ملی مشروع مطابق با قانون اساسی است


رئیس مجلس لبنان انتخاب مجدد قالیباف به عنوان رئیس مجلس را تبریک گفت


سپاه در برابر هرگونه نقض آتش بس حق پاسخ را قطعی می داند