قتل سرکرده در دعوای ناموسی داعشی‌ها

چهارشنبه 1 مهر 1394
17:32
قتل سرکرده در دعوای ناموسی داعشی‌ها یک منبع محلی در استان صلاح الدین عراق گفت: یکی از عناصر گروهک تروریستی داعش، سرکرده خود را به علت تعرض به همسرش، به قتل رساند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، این منبع محلی به سومریه نیوز گفت: یکی از عناصر 28 ساله داعش با تابعیت عراقی، سرکرده دارای تابعیت عربی خود را در نزدیکی منزلش در منطقه شرقاط در شمال صلاح الدین، سر برید.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، مزاحمت سرکرده داعش برای همسر این عنصر داعشی را علت قتل او عنوان کرد و گفت: گروهک داعش فرمان بازداشت فوری زنده یا تحویل جنازۀ این عنصر را صادر کرده است.

گروهک تروریستی داعش ساخته دست آمریکا و صهیونیسم است که با فکر وهابی و حمایت برخی کشورهای منطقه به جرم و جنایت خود همچنان ادامه داده و برنامه های شوم منطقه ای و بین المللی را با هدف نابودی و تجزیه منطقه اجرا می کند.

0% ...

آخرین اخبار

۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد


فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست


انهدام موشک کروز آمریکایی در آسمان کهنوج