بازگشت نظامیان متجاوز سعودی از یمن در تابوت

دوشنبه 6 مهر 1394
15:01
بازگشت نظامیان متجاوز سعودی از یمن در تابوت در جدیدترین عملیات نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن، شمار دیگری از نظامیان سعودی کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در عملیات امروز نیروهای ارتش و کمیته های انقلابی یمن،  فرمانده محور الجوف زخمی شد و سه نفر از همراهانش از جمله پسرش کشته شدند.

در استان مأرب نیز نیروهای یمنی بیست و پنجمین حمله نظامیان متجاوز و مزدوران برای تصرف تپه المصاریه و خط لوله را ناکام گذاشتند.

از سوی دیگر منابع یمنی گفتند ارتش و کمیته های مردمی پیشروی زیادی در استان تعز داشتند، و به طور کامل کنترل منطقه وادی الضباب را در اختیار گرفتند.  

در این حال منابع رسمی سعودی اعتراف کردند که سرهنگ "حسن غشوم عقیلی" فرمانده گارد مرزی عربستان در بخش الحرث در جیزان و سرتیپ "عبدالرحمن بن عون القرنی" فرمانده تیپ هشتم ملک فهد کشته شدند.

 

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند


ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد