عملیات تکمیل محاصره رمادی در عراق آغاز شد

جمعه 10 مهر 1394
22:14
عملیات تکمیل محاصره رمادی در عراق آغاز شد فرماندهی عملیات مشترک عراق در بیانیه ای از آغاز پیشروی نیروهای عراقی به سمت شهر رمادی مرکز استان الانبار به منظور تکمیل محاصره آن خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این بیانیه آمده است: نیروهای مسلح از ساعت 6 صبح از محور شمالی تحت فرماندهی عملیات الانبار و از محور غربی تحت فرماندهی پلیس مبارزه با تروریسم به سمت مواضع دشمن پیشروی را آغاز کردند تا به اهداف تعیین شده توسط فرماندهی عملیات مشترک که تکمیل محاصره رمادی و فرایند آزادسازی شهر است، برسند.

این بیانیه افزود: نیروهای ما برای ویران کردن مراکز و محل های تجمع دشمن پیشروی کرده اند و طی ساعت های اولیه حمله توانستند تا در محور غربی به ورزشگاه المپیک و تقاطع زنکوره برسند.

فرماندهی عملیات مشترک خاطرنشان کرد: این نیروها در محور شمالی، خود را به منطقه بوفراج رسانده و ضمن انهدام خودروهای بمب گذاری شده و خنثی سازی بمب های کار گذاشته شده در خانه ها، موفق شدند تعداد زیادی از تروریست ها را به هلاکت برسانند و مقادیر زیادی اسلحه و مهمات به غنیمت بگیرند.

بیانیه فرماندهی عملیات مشترک ضمن آنکه از اهالی رمادی خواست تا با نیروهای امنیتی همکاری کنند و از مواضع دشمن دور بمانند، تاکید کرد: حمله برای تکمیل حلقه محاصره مرکز شهر رمادی و نابودی هسته های تروریستی در آن و در نهایت پاکسازی کامل شهر ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

مخبر: فرزندان خمینی کبیر، هژمونی آمریکا را زیر گام‌های اراده خود له کردند


نماینده مجلس: بازیابی سکوهای پارس جنوبی نشان‌دهنده توان بازسازی سریع صنعت نفت و گاز است


۹ شهید و تعدادی زخمی در حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به غزه


پروژه ۲۵ میلیارد دلاری نیروگاه هرمز به عنوان بزرگترین تفاهم‌نامه هسته‌ای ایران با روسیه کلید خورد


ویدئوگرافی | روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوز


«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد