توسط شبکه السومریه نیوز انجام شد؛

نظرسنجی جالب درباره تغییر مدیریت امور حج

دوشنبه 13 مهر 1394
18:11
نظرسنجی جالب درباره تغییر مدیریت امور حج العالم - بر اساس نظرسنجی هفتگی پایگاه خبری سومریه نیوز عراق، بیش از 74درصد از مخاطبان این سایت با منتقل شدن اداره امور حج به سازمان همکاری اسلامی پس از فاجعه منا موافقند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این نظرسنجی که تاکنون بیش از 1568 نفر در آن شرکت کردند، 1160 نفراز شرکت کنندگان یا 74 درصد با انتخاب گزینه آری، خواستار انتقال اداره امور حج به سازمان همکاری اسلامی شدند.

همچنین 408 نفر از شرکت کنندگان یعنی 26 درصد مخالف تغییر اداره امورحج توسط سازمان همکاری اسلامی بودند.

پایگاه خبری سومریه نیوز هر هفته دوشنبه درباره یک مسئله سیاسی یا اجتماعی و یا امنیتی عراق نظرسنجی انجام می‌دهد که به مدت 7 روز می‌توان در آن شرکت کرد. نتایج هر نظرسنجی نیز دوشنبه هفته بعد اعلام می‌شود.

سوال این هفته، السومریه این بود که آیا پس از فاجعه منا، درخواست‌های مطرح مبنی بر واگذاری اداره امور حج به سازمان همکاری‌های اسلامی را تایید می‌کنید؟

فاجعه منی که در پنج شنبه گذشته و در روز عید قربان در مراسم رمی جمرات و به دلیل بی کفایتی مقامات اداره کننده حج روی داد، تاکنون موجب کشته شدن بیش از 5 هزار حجاج خانه خدا و مفقودی چند هزار نفر دیگر شده است. در حادثه 464 ایرانی نیز کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است


ابتکارات دیپلماتیک برای کاهش تنش در منطقه؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و بایراموف


گروسی بار دیگر درخواست بازدید از تأسیسات آسیب‌دیده ایران را تکرار کرد