منطقه الصینیه در شمال صلاح الدین آزاد شد

جمعه 24 مهر 1394
19:40
منطقه الصینیه در شمال صلاح الدین آزاد شد ستاد رسانه جنگ عراق با انتشار بیانیه ای از آزادی ناحیه "الصینیه" در شمال استان "صلاح الدین" و پیشروی ارتش در مناطق "التامیم" و "البوجلیب" در "رمادی" خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سومریه نیوز، ارتش عراق توانست انبارهای مواد غذایی وابسته به وزارت بازرگانی، انبارهای سرامیک، منطقه صنعتی و برخی مناطق مسکونی در التامیم را آزاد ساخته و پرچم عراق را در آن مناطق برافرازد.
این درگیری به کشته شدن 15 تروریست و انهدام 10 خودروی بمب گذاری شده انجامید.
5 حمله هوایی به "الانبار" نیز به انهدام 6 انبار سلاح و مقرهای تروریست ها و حملات هوایی دیگر به تجمع داعش در منطقه "البو شجل" در این استان به هلاکت 7 داعشی و زخمی شدن 9 نفر از آنان انجامید.
نیروی هوایی ائتلاف بین المللی نیز 21 حمله هوایی به این منطقه انجام داد که شماری تروریست کشته، 3 خودرو، سه نفر بر و 7 موضع منهدم شد. 
ارتش در صلاح الدین نیز با پیشروی توانست پالایشگاه بیجی را آزاد ساخته و یک فروند پهباد داعش را سرنگون کند.
همچنین مناطق مختلفی از استان مانند الصینیه ، روستای "العصریه" و دوراهی "السکریه" آزاد شد.
بسیج مردمی نیز روز گذشته از آزادی بیش از هزار کیلومتر مربع در چارچوب عملیات "لبیک یا رسول الله 2" و هشت منطقه و موضع مانند پالایشگاه بیجی گزارش داده بود.  

0% ...

آخرین اخبار

بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها


عطر شهادت دوباره در فضای میناب پیچید +فیلم


پایگاه های آمریکا در منطقه زیر رگبار حملات پهپادی ارتش


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.