کشته شدن 3 سرکرده النصره در شمال سوریه

شنبه 25 مهر 1394
08:48
کشته شدن 3 سرکرده النصره در شمال سوریه سه عضو ارشد گروه تروریستی جبهه النصره، شاخه القاعده در سوریه در شمال این کشور کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مرکز دیده بان حقوق بشر سوریه وابسته به مخالفان این کشور در لندن روز شنبه اعلام کرد: یکی از فرماندهان عربستانی جبهه النصره به همراه دو عضو ارشد دیگر این گروه در حمله ای هوایی در شمال سوریه کشته شدند . 
یک هواپیمای ناشناس خودروی این سه عضو ارشد جبهه النصره را هدف قرار داد. 
فرمانده عربستانی جبهه النصره که در این حمله از پا درآمد، "عبدالمحسن عبدالله ابراهیم الشارخ" نام دارد که وزارت خزانه داری آمریکا سال 2014 وی را فهرست تروریستهای بین المللی قرار داد. وی در سوریه با جبهه النصره و القاعده همکاری می کرد .
الشارخ در میان همدستانش معروف به سنافی النصر بود .
دو عضو دیگر هلاک شده جبهه النصره ابویاسر المغربی و ابومحمد الجزراوی نام دارند.
جبهه النصره در تویتر تصویر خودروی منهدم شده خود را منتشر و اذعان کرد که در حمله ای هوایی در منطقه الدانا در غرب حلب منهدم شده است ولی هیچ آماری از تلفات این حمله ارائه نکرد.

 

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه‌های آمریکا در اردن و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش


پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی