ابتکار عمل جبهه‌های مختلف در دست ارتش سوریه

دوشنبه 27 مهر 1394
21:25
ابتکار عمل جبهه‌های مختلف در دست ارتش سوریه حملات هوایی روسیه به تروریست ها در سوریه، این امکان را به ارتش این کشور داده است که برای به دست گرفتن ابتکار عمل، در عملیاتی سازمان یافته در ده جبهه علیه تروریست ها وارد عمل شود.

به گزارش پایگاه خبری العالم، ارتش سوریه در کنار حملات هوایی روسیه، عملیات گسترده ای در سراسر کشور علیه تروریست ها آغاز کرده و در تلاش است ابتکار عمل را در میدان نبرد به دست گیرد.

روسیه الیوم در گزارشی نوشت: حملات جنگنده های روسی این امکان را به ارتش سوریه داده است که عملیاتی گسترده در جبهه جنوب و غرب ریف حلب، جبهه شرق حلب؛ محور السفیره کویرس، جبهه شرق ریف لاذقیه، جبهه شمالی ریف حماه محور مورک، کفرزیتا، کفر نبوده، جبهه حمص، جبهه غوطه شرقی، جبهه درعا، جبهه القنیطره و جبهه دیر الزور آغاز و مقدمات فروپاشی و ازهمگسیختگی گروه های مسلح را فراهم نماید.

بر اساس این گزارش جبهه حلب در مقایسه با سایر جبهه ها، به علت موقعیت راهبردی حلب و جغرافیای انسانی و کثره گروه های مسلح در این منطقه، مهم تر و حساس تر است.
ارتش سوریه دایره درگیری ها را در این منطقه گسترش داده است تا همه مناطق حومه حلب از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب آن را تا قبل از شروع مرحله دوم یعنی مرحله ورود به شهر، پوشش دهد.

ارتش سوریه توانسته است پس از درگیری های شدید با تروریست های داعش، کنترل روستاهای الحلبیه و الدکوانه را در شمال شهر السفیره در جنوب شرق ریف حلب به دست گیرد و زمینه دست یابی به پایگاه هوایی کویرس را که از یک سال و نیم پیش در محاصره قرار گرفته است، فراهم کند.

ارتش سوریه چهار روز پیش نیز جبهه ای در ریف حمص شمالی گشود و عملیات نظامی خود را از دو محور در ریف شمالی حمص آغاز کرد.
هدف از این عملیات بازگشایی مسیر بین المللی بین حمص و حماه و محاصره گروه های تروریستی در ریف حماه جنوبی است.

در جنوب نیز نیروهای ارتش سوریه به دنبال شکست گروه های مسلح در یورش به شهر درعا، توانسته اند ابتکار عمل را به دست گیرند و بر محله المنشیه در جنوب این شهر سیطره یابند و به عملیات خود در حومه شهر الشیخ مسکین در شمال درعا ادامه دهند.

بر اساس این گزارش، گشایش این جبهه ها از سوی ارتش سوریه در حقیقت به مثابه گام مهمی از سوی دمشق است که برای تغییر موازین قدرت تا قبل از انتقال به مرحله مذاکرات سیاسی در آغاز سال آینده میلادی تلاش می کند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم