دیپلمات نروژی: داعش درصدد حمله به اروپاست

چهارشنبه 29 مهر 1394
12:57
دیپلمات نروژی: داعش درصدد حمله به اروپاست یک دیپلمات نروژی هشدار داد، داعش برای انجام حملات علیه اروپا در حال برنامه ریزی است و کشورش به همین علت در حملات علیه آن شرکت کرده است.

به گزارش پایگاه شبکه خبری شبکه العالم، "کارستن کارلسن" مشاور سفارت نروژ در عراق در گفتگو با روزنامه "القدس العربی" در امان گفت: نروژ ادله ای دارد مبنی بر اینکه گروه داعش درصدد هدف قرار دادن نخست وزیر و ولیعهد این کشور است.
وی درباره علت مشارکت کشورش در حملات هوایی گروه موسوم به «ائتلاف بین المللی» علیه داعش در عراق گفت: مشارکت ما در عملیات علیه داعش دو علت دارد. یک علت این است که این گروه مرتکب جنایت می شود و حقوق بشر را در منطقه خاورمیانه نقض می کند و دلیل دوم نیز این است که دلایلی داریم که حاکی است داعش برای حملات تروریستی به اروپا در حال برنامه ریزی است.
وی افزود: نروژ نیز در معرض تهدید است. ما نشانه هایی داریم که داعش درصدد هدف قرار دادن ولیعهد و نخست وزیر نروژ است.

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان