جاذبه زنان عربستانی برای القاعده و داعش

سه شنبه 28 مهر 1394
20:28
جاذبه زنان عربستانی برای القاعده و داعش گروه های تروریستی و تکفیری القاعده و داعش تلاش می کنند که زنان عربستانی را بیش از پیش جذب کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از روزنامه سعودی "الوطن"، شستشوی مغزی زن عربستانی باعث شده است که وی افراط گری را در خانه و محل زندگی اش گسترش دهد.
خانم " میرفت عبدالرحمن " دانشجوی دانشگاه نایف عربستان در رساله فوق لیسانس خود می گوید: بر اساس دین اسلام، جرایم تروریستی معاصر که با خونریزی و غارت اموال همراه است، نسخۀ جدیدی از محاربه به شمار می آید. 
عبدالرحمن گفت : یکی از اهداف استراتژیک گروه های افراطی فریب و جذب زنان عربستانی است و نهادهای امنیتی عربستان با این وجود اقدامی لازم برای مبارزه با پدیده پیوستن زنان به گروه های تروریستی و افراطی انجام نمی دهند. 
برخی از زنان عربستانی در چند سال گذشته به القاعده و داعش پیوستند که " هیله القصیر ، اروی بغدادی ، ریما الجریش ، می الطلق ، امینه الراشد ، ندا القحطانی و مطلقه شهر ساجر (شمال ریاض پایتخت عربستان) " از همین زنان هستند.
عبدالرحمن خواستار کنترل زنان مظنون به فعالیت تروریستی شد و افزود : زنانی که مظنون به همکاری با گروه های افراطی هستند ، چه در ادارات دولتی چه در نهادهای غیردولتی یا خیریه باید تحت کنترل قرار بگیرند تا بتوان آنها را از جذب دیگران به گروه های افراطی یا جمع آوری کمک های مالی برای این گروه ها منع کرد . 

 

0% ...

آخرین اخبار

امام جمعه بغداد: تشییع میلیونی رهبر شهید انقلاب، نشانه مخالفت با وابستگی به بیگانگان بود


قهرمانی بدون شکست پسران والیبال ایران در آسیا


وزیر خارجه کره شمالی امروز وارد روسیه می‌شود


بلژیک واردات کالا از سرزمین‌های اشغالی فلسطین را ممنوع کرد


از باتلاق دلتای مکونگ تا باتلاق تنگه هرمز


چشم طمع ترامپ به تنگه هرمز و پاسخ دندان‌شکن ابران


یمن در آستانه مرحله‌ای تازه... آیا ساعات پیش رو، تصمیماتی سرنوشت‌ساز به همراه خواهد داشت؟


چگونه طرح تدریجی شهرک‌سازی در شمال کرانه باختری شتاب گرفت؟


هلال‌احمر ایران نمونه‌ای برجسته از مدیریت بحران در سطح جهانی


قدرت بازدارندگی حقوقی ایران باید در مجامع جهانی تقویت شود