راز جسد کشف‌شده در فرودگاه تل‌آویو

چهارشنبه 6 آبان 1394
16:32
راز جسد کشف‌شده در فرودگاه تل‌آویو رسانه‌های صهیونیستی از کشف جسد یک پیرزن، لابه‌لای کالاهای وارد شده از روسیه در فرودگاه بین المللی بن گوریون در سرزمین‌های اشغالی فلسطین خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، رسانه های اسرائیلی ادعا کردند که جسد یک پیرزن در کالاهای وارداتی از روسیه در فرودگاه بن گوریون کشف شده اما هیچ گونه مدرک شناسایی برای تشخیص هویت این زن وجود ندارد.

روسیا الیوم نوشت: تلاش چند ساعته کارکنان فرودگاه بین المللی بن گوریون در حوالی تل آویو برای شناسایی هویت این جسد بی نتیجه مانده و به همین علت وزارت خارجه رژیم اسرائیل از طرف های روسی خواسته اسناد مربوط به این زن را در اختیار آنها قرار دهند.

بر اساس اسناد و مدارک موجود، این قبیل رویدادها در اراضی اشغالی فلسطین بی سابقه نیست و در اغلب موارد، باندهای قاچاق یهودیان مقیم خارج از اراضی اشغالی که با هدف اجتناب از نظام بروکراسی و کاهش هزینه ها از چنین روش هایی برای قاچاق یهودیان استفاده می کنند، مسئول این اقدامات هستند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف‌: کنترل تنگه هرمز در دست ایران است


دبیرکل حزب الله لبنان: میدان نبرد فصل الخطاب است / از حمایت ایران قدردانیم


توصیه ایران به سازمان شانگهای درباره جنگ تروریستی آمریکایی صهیونیستی


اعلام آماده‌باش کامل ارتش یمن


سه مورد نقض توافق آتش بس در جنوب لبنان


آمادگی کامل شهر فرودگاهی امام برای از سرگیری پروازها 


حزب‌الله عراق: تعیین جایزه برای ردیابی رهبران مقاومت اذعان به ناتوانی آمریکا است


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش