حاکم دبی: اعدام صدام منطقه را گرفتار کرد!

يکشنبه 10 آبان 1394
21:20
حاکم دبی: اعدام صدام منطقه را گرفتار کرد! نخست وزیر امارات و حاکم دبی اعدام صدام را زمینه سازِ تولد هرج و مرج، تروریسم و طایفه گرایی در منطقه برشمرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد بن راشد آل مکتوم" در گفت وگو با روزنامۀ آمریکایی نیوزویک گفت: نابسامانی و هرج و مرجِ عظیم در منطقه، با حمله به عراق و منحل کردن ارتش این کشور آغاز شد.

حاکم دبی در ادامه ادعا کرد که روی کار آمدن شیعیان در عراق، سبب شکل گیری جریانی سنی شد و همین رویارویی به رویش گروهک های طایفه ای حذف کنندۀ مخالف منجر شد که در واکنش به آن جریان های تکفیری تروریستی به وجود آمد و به این ترتیب هرج و مرجی شکل گرفت که زمام آن به دست احزاب و ارتش هایی کوچک بود که پیامدهای فعالیت هایشان، دامنگیر چندین جا شد.

رئیس کابینۀ امارات افزود: هر کس گمان می کرد صدام دچار اشتباهاتی شده است، پس از حمله به عراق، به این نتیجه رسید که مصیبت های این کشورِ عربی، آسیب هایی به تمام منطقه زد که شاید تا بیش از ده ها سال نیز نتوان از شرِ آن رهایی یافت.

محمد بن راشد آل مکتوم سپس با بیان این که منطقۀ عربِ حاشیه خلیج فارس غیرقابلِ تجزیه است، گفت: این منطقه، یا باید به تمامی از جا برخیزد یا این که همه اعضای آن آسیب ببیند.

نخست وزیر امارات تصریح کرد: از نظر ما امروز منطقه گرفتارِ چالشی تاریخی است و بر سر دو راهیِ تمدن قرار گرفته، به این ترتیب یا باید بتواند پیشرو بودن و تمدنِ خود را بازیابد یا این که به منطقه ای فاقدِ صلاحیتِ زندگی تبدیل شود.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان


الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟


عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود


اعتراض شدید تیم ایرانی به نقض عهد آمریکا در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان


پاکستان: برای صلح پایدار ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


پاسخ کوبنده حزب‌الله به تداوم بمباران‌های جنوب لبنان


طرح ترامپ برای بازسازی غزه با مشکل مواجه شده است


تغییر بزرگ در نظم جهانی؛ بریکس کشورهای خاورمیانه را جذب می‌کند


داسیلوا: ترامپ جهان را تهدید می‌کند