شیخ عیسی قاسم: عاشورا عامل بیداری انسان‌ها است

سه شنبه 12 آبان 1394
12:35
شیخ عیسی قاسم: عاشورا عامل بیداری انسان‌ها است آیت الله شیخ عیسی قاسم روحانی بارز بحرینی تأکید کرد، عاشورا می تواند الهام بخش و عامل هوشیاری و بیداری انسان ها در همه دوران ها خصوصاً دوران نزاع ها، اختلافات و درگیری های دولت ها و ملت ها باشد و روحیه ظلم ستیزی را در آنها برانگیزد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، آیت الله شیخ عیسی قاسم در بیانیه ای تأکید کرد: هیچ یک از علمای اسلام محرم امام حسین (ع) را ماه فتنه گری ، ایجاد مشکلات سیاسی و امنیتی ، برهم زدن وحدت مسلمانان و آسیب رساندن به املاک عمومی و خصوصی نمی دانند، و عزاداران حسینی چه مردم چه روحانیون هیچ یک از این کارها را نمی کنند. 
وی افزود: اگر مراسم عاشورای حسینی فقط با بررسی گفتارها، رفتارها و فداکاری های امام حسین (ع) و اصحابش همچنین اظهارات و کارهای دشمنان آنها برگزار شود، می تواند الهام بخش و عامل هوشیاری و بیداری انسان ها در همه دوران ها خصوصاً دوران نزاع ها، اختلافات و درگیری های دولت ها و ملت ها باشد و روحیه ظلم ستیزی را در آنها برانگیزد.
شیخ عیسی قاسم اظهار داشت: تجربه ثابت کرده است که هر تلاشی برای از بین بردن نام و یاد محرم و  عاشورای حسینی با وجود سرسختی دشمنان در این زمینه ناکام مانده است و این تلاش های خصمانه نَه تنها نام و یاد محرم و  عاشورای حسینی را ازبین نبرده است بلکه باعث عشق بیشتر مردم به امام حسین(ع) و نشان دادن فداکاری های بیشتر برای حفظ مراسم عاشورای حسینی شده است .
شیخ عیسی قاسم تأکید کرد: ستمگران زمان نتوانسته اند عاشقان امام حسین(ع) و معتقدان به قیام الهی ایشان را از برگزار کردن مراسم عاشورای حسینی منع کنند و هر چقدر فشارهای ستمگران در این زمینه بیشتر شده ، عشق مردم به برگزاری مراسم عاشورای حسینی و زیارت قبر مطهر ایشان نیز بیشتر شده است که دشمنی صدام معدوم با مراسم عاشورای حسینی و هجوم عاشقان امام حسین(ع) به کربلا برای زیارت قبر ایشان پس از سرنگونی رژیم صدام معدوم نمونه ای از ناکامی ستمگران زمان در پاک کردن نام و خاطره عاشورای حسینی از ذهن عاشقام امام حسین (ع) است .  
وی افزود: قدرت طلبانی که از هوشیاری ، بیداری ، عدالت خواهی ، دین مداری و آزادیخواهی ملت ها می ترسند ، همچنان به تلاش های مأیوسانه خود برای کم یا خاموش کردن پرتو پرفروغ و تأثیرگذار عاشورای حسینی ادامه خواهند داد ولی در هر بار شکست خورده اند و خواهند خورد و کربلا همچنان پرفروغ باقی خواهد ماند و عاشقان امام حسین(ع) میدان جنگ با ستمگران را خالی نخواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله ترامپ به رهبر کاتولیک‌های جهان: پاپی نمی‌خواهم که از من انتقاد کند


افزایش چشمگیر قیمت حامل‌های انرژی به دنبال تهدید ترامپ به بستن تنگه هرمز


سخنگوی دولت: ایران پیروز میدان نبرد است/ آرزوی «تغییر رژیم» را به «تغییر رژیم حاکمیت ایران بر تنگه هرمز» تبدیل کردیم


پاسخ قالیباف به تهدید ترامپ درباره تنگه هرمز


سردار قاآنی: آمریکا و رژیم صهیونی بدون هیچ دستاوردی منطقه را ترک خواهند کرد


توضیح عراقچی در مورد نشست اسلام‌آباد و تاکید بر حسن نیت ایران در مذاکرات


استرالیا: برنامه‌ای برای مشارکت در محاصره دریایی ایران نداریم


در صورت ازسرگیری تجاوز علیه ایران، با قدرت ورود خواهیم کرد


تأکید استارمر و مکرون بر حفظ آتش‌بس و شمول لبنان در این توافق


برکناری رئیس موساد پس از شکست طرح براندازی در ایران