یمن یک درجه تا قحطی فاصله دارد

چهارشنبه 13 آبان 1394
10:49
یمن یک درجه تا قحطی فاصله دارد سخنگوی سازمان ملل متحد درباره وضع بحرانی مردم یمن هشدار داد و اعلام کرد وضعیت یمن با قحطی یک درجه فاصله دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم «استفان دوجاریچ» سخنگوی سازمان ملل با هشدار دباره وضع یمن اعلام کرد برنامه جهانی تغذیه جهانی هشدار داده است که وضعیت امنیت غذایی یمن به سرعت در حال بدتر شدن است و از 22 استان یمن، 10 استان در وضعیت فوق العاده ناامنی غذایی تشخیص داده شدند به صورتیکه این وضعیت با قحطی، تنها یک درجه فاصله دارد.
وی گفت: يمن از بالاترين درجات سوء تغذيه کودکان را در جهان امروز دارد، و تخمين زده مي شود که از هر پنج نفر يکي به شدت در ناامني غذايي در اين کشور به سر مي برد و به کمک هاي غذايي نيازمند است.

دوجاریچ در ادامه گفت: این در حالی است که طوفان درجه 3 در حال در نوردیدن سواحل جنوبی یمن است و تاثیرات آن ممکن است در بخش های عمده ای از این کشور احساس شود.
وی بر ضرورت اجازه دادن به سازمان ها و موسسات بین المللی برای تحرک با آزادی برای ارائه کمک های انسان دوستان در یمن تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

رد اتهام‌زنی بی‌مبنای کره‌جنوبی علیه ایران/هشدار سفیر درباره عملیات پرچم دروغین


عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید/ گاف تازه ترامپ/ ترامپ عمان را هم تهدید کرد


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»