6 هزار اروپایی در کنار داعش می جنگند

چهارشنبه 20 آبان 1394
18:42
6 هزار اروپایی در کنار داعش می جنگند العالم ـ پارلمان اروپا اعلام کرد که 6 هزار اروپایی درکنار داعش و دیگر گروههای تروریستی در خاورمیانه می جنگند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، فیلیپ بوایا مدیر کل امور حقوق بشر و حاکمیت قانون در دبیرخانه پارلمان اروپا امروز(چهارشنبه) تصریح کرد که حدود 25 هزار فرد مسلح خارجی از بیش از 100 کشور در کنار گروههای تروریستی می جنگند که 6 هزار نفر آنها اروپایی هستند.

به نوشته تارتنمای روسیا الیوم، بوایا تاکید کرد که مزدوران خارجی سبب تشدید درگیریهای مسلحانه و طولانی شدن آن می شوند، برخی از آنها نیز پس از بازگشت به کشورشان با برنامه ریزی اقدام های تروریستی و یا نشر افکار افراطی، خطری برای کشورهای خود به شمار می آیند.

یوری چایگا دادستان کل روسیه نیز روز سه شنبه اعلام کرده بود که تعداد مزدوران خارجی در گروه تروریستی داعش از 40 درصد فراتر می رود.

یفگینی سیسویف رییس سازمان امنیت فدرال روسیه نیز خاطرنشان کرد که حدود 30 هزار خارجی در کنار داعش می جنگند که 7 هزار نفر از آنها از کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق از جمله روسیه هستند.

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است