داعشی های لیبی اتباع کدام کشورند؟

جمعه 15 خرداد 1394
13:09
داعشی های لیبی اتباع کدام کشورند؟ العالم ـ یکی از روزنامه های الجزایری گزارش کرد: عناصر گروه تروریستی داعش که در لیبی حدود 3 هزار نفر عضو دارد، بیشتر از اتباع تونس و مصرهستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه الشروق چاپ الجزایرتاکید کرد که گروه داعش، موفقیت های کنونی خود در لیبی را مدیون اجرای مو به موی سناریوی عراق و بهره گیری از ضعف دولت در لیبی می داند. این گروه سعی دارد با اجرای این سناریو، وقایع عراق و سوریه ، در لیبی نیز تکرار شود. 

این روزنامه به نقل از برخی گزارشها نوشت: گروه تروریستی داعش حدود 3 هزار عضو مسلح در لیبی دارد که از 31 کشور مختلف هستند.

در میان عناصر بیگانه ای که به داعش پیوسته اند، 500 تن از مصر و 500 تن نیز از تونس هستند به این ترتیب مصر و تونس در صدر کشورهای صادر کننده عناصر جنگجو به داعش به شمار می روند. پس از آن سودان و مغرب قرار دارند؛ هریک 300 نفر از عناصر مسلح در لیبی را تشکیل می دهند. الجزایر با 200 نفر، عربستان با 100 نفر در رده های بعدی قرار دارند و حدود 80 الی 100 نفر از عناصر داعش در لیبی را نیز افراد مسلح فرانسوی تشکیل می دهند.

به نوشته این روزنامه الجزایری، گزارشهای مزبور از حضور برخی عناصر از ملیت های عربی و کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله یمن، اردن و همچنین در آفریقا شامل کشورهای نیجر و مالی خبر داده است و این علاوه بر ملیتهای اروپایی به ویژه از ایتالیا و یونان و آلمان است.

الشروق افزود: گروه تروریستی داعش شهر درنه در شرق را پایگاه اصلی خود قرار داده است و از فرامین یک افسر سابق عراقی که البغدادی او را برای ساماندهی شاخه نظامی به لیبی گسیل کرده است، پیروی می کند.

0% ...

آخرین اخبار

مقام پیشین شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ در جنگ با ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است


نظامی یمنی: در صورت ادامه حملات ریاض اهداف بیشتری در عربستان هدف قرارخواهد گرفت/ معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان اجرا می‌شود


مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم


مهدی المشاط: محاصره و تجاوزگری چندین ساله عربستان علیه یمن باید پایان یابد


تأکید قطر بر ضرورت پایبندی آمریکا و ایران به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد


سردار حسن‌زاده: «باید برخاست» شعار مراسم جاماندگان اربعین امسال است


جبهه جدید یمن علیه عربستان با پیامدهایی فراتر از دریای سرخ + فیلم


معاریو: نتانیاهو برای نجات از شکست انتخاباتی به دنبال اقدام علیه ایران است


پس از مواضع ضدصهیونیستی؛ سفیر اسرائیل در سازمان ملل شهردار نیویورک را تهدید کرد


نماهنگ ایران سرو بلند ....