گارد سلطنتی و ناوچه آل خلیفه درراه کشتار مردم یمن

يکشنبه 24 آبان 1394
14:50
گارد سلطنتی و ناوچه آل خلیفه درراه کشتار مردم یمن رسانه های دولتی بحرین در منامه گفتند، یک ناوچه و تعدادی از نیروهای گارد سلطنتی بنادر این کشور را به منظور شرکت درعملیات نظامی عربستان علیه مردم یمن در قالب به اصطلاح "ائتلاف عربی" به مقصد این کشور ترک کردند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از منامه پست، خبرگزاری دولتی بحرین از شرکت خلیفه احمد آل خلیفه، فرمانده کل "نیروهای دفاع بحرین" و ناصر حمد آل خلیفه، فرمانده گارد سلطنتی، در مراسم خداحافظی این گروه که روز پنجشنبه 12 نوامبر 2015 برگزار شد، خبر دادند. 
گفتنی است شماری از جمعیتها و نیروهای سیاسی بحرینی و فعالان و رهبران سیاسی این کشور، دخالت بحرین در تجاوز به یمن را محکوم کرده و از مقامات منامه خواستند از دخالت در تجاوزات وحشیانه علیه ملتی که خواستار حقوق مشروع خود در زمینه آزادی، دموکراسی و حق تعیین سرنوشت و تأسیس نظامی هستند که خواسته های ملت را تأمین کند، خودداری کنند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی تلفنی عراقچی و همتای قطری


کرملین: تصمیم جدید ترامپ بر بازارهای بین‌المللی تأثیر منفی خواهد گذاشت


تقلای انگلیس و فرانسه برای ائتلاف‌سازی درباره آینده هرمز


وزیر خارجه ترکیه: ایران در مورد آتش بس صادق است/ اسرائیل در پی دشمن جدید است


تقدیر عارف از مواضع انسانی نخست‌وزیر اسپانیا/ جهان میان متجاوز و مدافع، تفکیک قائل شود


مذاکرات ایران-‌ آمریکا، محور گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و عربستان


پزشکیان: قهرمانی تیم‌های ملی کشتی در آسیا نشانِ روحیه شکست‌ناپذیر جوانان ایران است


واکنش چین به تهدیدات ترامپ درباره محاصره تنگه هرمز


کارلسون: جنگ آمریکا با ایران بردگی ترامپ برای اسرائیل است


موگرینی: برجام حاصل ۱۲ سال کار فنی بود، نه ۲۱ ساعت!