اعلام بالاترین وضعیت هشدار در بروکسل

شنبه 30 آبان 1394
09:05
اعلام بالاترین وضعیت هشدار در بروکسل دولت بلژیک بالاترین وضعیت "هشدار تروریستی" را در بروکسل پایتخت این کشور اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، واحد هماهنگی تحلیل تهدیدها در وزارت کشور بلژیک در بیانیه ای اعلام کرد: پس از ارزیابی های اخیر، تصمیم گرفته شد که وضعیت هشدار تروریستی در بروکسل از نوع درجه چهار اعلام شود؛ به این معنا که تهدید بسیار جدی و نزدیک است.

واحد هماهنگی تحلیل تهدیدها افزود : بررسی ها نشان می دهد که خطرات بسیار جدی و  نزدیک است، و باید تدابیر امنیتی شدیدی اتخاذ و راهنمایی های لازم به مردم ارائه شود.
پلیس بلژیک پنجشنبه گذشته در عملیاتی در چند منطقه بروکسل برای به دست آوردن اطلاعاتی درباره یکی از تروریست های انتحاری پاریس، 9 نفر را بازداشت کرد.
به گفته دادستانی ؛ 7 نفر در حمله پلیس به منازلی در مناطق مختلف بروکسل در راستای تحقیقات مربوط به پرونده " بلال حدفی " بازداشت شدند .
پلیس بلژیک از اوایل سال 2015 تحقیقاتی را درخصوص پرونده بلال حدفی آغاز کرده است کسی که حمله انتحاری در نزدیکی معروفترین استادیوم فرانسه اجرا کرد .
دادستانی افزود : 2 نفر دیگر نیز در حمله پلیس به منازلی دیگر در بروکسل بازداشت شدند.

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر


رژیم صهیونیستی با اعمال «خط زرد» بیش از ۷۰ درصد اراضی شرق غزه را بلعید+ فیلم