تاریخچه قرآنی که «پوتین» به رهبری تقدیم کرد

سه شنبه 3 آذر 1394
14:25
تاریخچه قرآنی که «پوتین» به رهبری تقدیم کرد «پوتین» رئیس جمهور روسیه در دیدار با مقام معظم رهبری یکی از قدیمی ترین نسخه های خطی قرآن کریم را که در موزه آرمیتاژ شهر سن پترزبورگ نگهداری می شد، به حضرت آیت الله خامنه ای تقدیم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از  فارس، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز گذشته 2 آذرماه پس از ورود به تهران بدون تشریفات به دیدار مقام معظم رهبری رفت و در این دیدار یکی از قدیمی ترین نسخه های خطی قرآن کریم را به حضرت آیت الله خامنه ای اهدا کرد.

 

تاریخچه قرآنی که «پوتین» به رهبری تقدیم کرد



این قرآن از ارزشمندترین قرآن های قدیمی است و بخش خاورمیانه شناسی دانشگاه مسکو درباره تاریخچه آن اعلام کرد: «قرآنی که رئیس جمهور پوتین به جناب آیت الله خامنه ای رهبر ایران هدیه کرد، مربوط به دوره مروان آخرین خلیفه بنی امیه بود که والی شام به سلطان سلیم عثمانی هدیه کرده بود و بعدها پادشاه دیگر عثمانی نیز آن را به عباس میرزا نائب السلطنه قاجار هدیه کرده بود.

بخش خاورمیانه شناسی دانشگاه مسکو افزود: عباس میرزا نیز در جنگ قاجار و روس به دلیل رشادت های والی گنجه این قرآن را به وی هدیه کرده بود و در دوران شوروی سابق این قرآن به دستور استالین به موزه آرمیتاژ شهر سن پترزبورگ انتقال یافت و اکنون پوتین این قرآن را به آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب ایران هدیه کرد».

 

تاریخچه قرآنی که «پوتین» به رهبری تقدیم کرد


پوتین رئیس جمهوری روسیه برای شرکت در سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادر کننده گاز دیروز به تهران آمد و پیش از برگزاری این اجلاس با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کرد.
 

0% ...

آخرین اخبار

فارن افرز: ابهام راهبردی در سیاست‌های دولت ترامپ، عامل اصلی شکست دیپلماسی با تهران است


گام ایران برای اتصال شرق و غرب؛ کریدور هرات ـ مزارشریف کلید خورد


تجلی اقتدار اربعین؛ همکاری بی‌دریغ ملت و دولت عراق در مسیر زائران


مقابله رزمندگان حزب‌الله با نفوذ یگان ویژه رژیم صهیونیستی


عراقچی: وزارت خارجه با تکیه بر رهنمودهای رهبر انقلاب، منافع عالیه کشور را پیگیری می‌کند


تکذیب تخلیه شهر‌ها و تعطیلی اداره‌ها در هرمزگان


گزارش العالم از همگامی صنعت پست کشور با اقتصاد دیجیتال+فیلم


روایت روزنامه اتریشی از بحران در مرز مغرب و اسپانیا


جهاد اسلامی: ورود به مرحله دوم آتش‌بس در گرو اجرای کامل مرحله اول توسط اسرائیل است


بحران ناشی از کاهش بی‌سابقه سطح رودخانه‌ها در اروپا/ بروکسل نشست اضطراری تشکیل می‌دهد


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"