گسترش عملیات ارتش سوریه در حرستا وغوطه+فیلم

چهارشنبه 4 آذر 1394
16:00
ريف دمشق (العالم) – ارتش سوریه و هم پیمانانش عملیات خود را در دو محور مرج السلطان و شرق جاده ترانزیتی حرستا گسترش دادند.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار شبکه خبری العالم، محورهای غوطه شرقی در حومه دمشق شاهد عملیات همه جانبه و حمله به مواضع گروه های تروریستی جبهه النصره و جیش الاسلام در بخش شرقی فرودگاه اضطراری مرج السلطان و مزارع اطراف آن است.
حملات و ضربات متمرکز نیروهای سوری، مواضع تروریست ها را در دوما، مزارع عالیه، اطراف روستای بیت سواجن در دوما و شهرک عربین هدف قرار داد که به دنبال آن یک کارگاه مین سازی و یکی از مواضع تروریست ها منهدم شد و تعدادی از آنها از جمله اتباع کشورهای عربی غیر سوری کشته شدند.
در مزارع حرستا و دوما نیز ارتش سوریه با کمک نیروهای دفاع ملی سیطره خود را بر این مناطق گسترش داد و چندین ساختمان را در شرق جاده ترانزیتی حرستا پاکسازی کرد که معروف ترین آنها ساختمان العظم از مهمترین و بارزترین استحکامات تروریست های جیش الاسلام در منطقه بود.
عملیات ارتش و نیروهای دفاع ملی، در این منطقه تا زمان برقراری کامل امنیت در جاده ترانزیتی و بازگشایی آن ادامه خواهد داشت.
خبرنگار العالم خاطرنشان کرد، ارتش سوریه در حال گسترش سیطره خود در شرق جاده حرستا و عمق غوطه شرقی است و درهمه این محورها تروریست ها با شکست های متوالی مواجه شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافی | روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوز


«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد


ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک امدادگر شهید و یک نفر زخمی شد


حماس: مقاومت فراتر از یک ساختار نظامی است


مبانی پایداری افسانه‌ای حزب‌الله در برابر فشارهای داخلی و بین‌المللی


مقام سابق سازمان ملل: شکست آلمان در کسب کرسی شورای امنیت لحظه نادر عدالت است