واکنش اردوغان به خریداری نفت از داعش

جمعه 6 آذر 1394
14:23
واکنش اردوغان به خریداری نفت از داعش رئیس جمهور ترکیه به گفته های مسئولان روس درخصوص خریداری نفت از گروه تروریستی داعش واکنش نشان داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رجب طیب اردوغان در گفت وگوی مطبوعاتی خود تصریح کرد که ولادیمیر پوتین همتای روسی وی حاضر نشده است تا پاسخ تماس او را درباره سقوط هواپیمای روسی بدهد.

اردوغان درباره سرنگونی جنگنده روسیه گفت: جنگنده ترک ابتدا متوجه ملیت هواپیمایی که آن را روز سه شنبه سرنگون کرد نشده بود.

وی با طرح این ادعا که این هواپیما وارد حریم هوایی ترکیه شده بود، گفت: "خلبان ترک از این هواپیما و یک هواپیمای دیگر خواست که حریم هوایی ترکیه را ترک کند. اما هواپیمای روسی توجهی به این درخواست نکرد و در نتیجه جنگنده های ترک مجبور به مداخله شدند."

به گزارش سایت فرانس 24، اردوغان افزود: اگر نیروی هوایی ترکیه می دانست که این هواپیما متعلق به روسیه است؛ طور دیگری عمل می کرد. وی در عین حال به حادثه ای که پیش از این اتفاق افتاده و او درباره آن با پوتین صحبت کرده بود، اشاره کرد و افزود: این مسأله هم مربوط به "حاکمیت" کشورش می شود.

اردوغان با اشاره به روابط اقتصادی "پیشرفته" ترکیه با روسیه خاطرنشان کرد که ترکیه هیچ علاقه ای به بروز تنش در روابط کشورش با روسیه ندارد.

وی با بیان اینکه پوتین پاسخ تماس تلفنی وی را نداده است، افزود: "پوتین قبل از اینکه آنکارا را مجبور به عذرخواهی درباره این مسأله کند باید تمام داده ها و اطلاعات نظامی موجود در باره این حادثه را به دقت مطالعه و بررسی کند."

اردوغان این گفته های روسیه را که ترکیه از داعش نفت می خرد، بی پایه و اساس خواند و از کسانی که ترکیه را در این خصوص متهم می کنند خواست تا دلیل و مدرک ارائه دهند.

او گفت که اگر واقعا مدرکی در این خصوص ارائه شود، از سمت خود کناره گیری می کند. 

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت