داعش مدیرعامل شرکت شکر موصل را اعدام کرد

سه شنبه 10 آذر 1394
09:55
داعش مدیرعامل شرکت شکر موصل را اعدام کرد گروه تروریستی "داعش" مدیرعامل شرکت تولید شکر در "موصل" را به خاطر خودداری از راه اندازی کارخانه در مخالفت با این گروه اعدام کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع محلی در استان "نینوا" به "سومریه نیوز" گفت: قاضی به اصطلاح دادگاه ایالت نینوا حکم تیرباران این فرد را به خاطر خودداری وی و کارگرانش از راه اندازی کارخانه به نفع داعش، صادر کرد.  
این منبع ادامه داد: اعدام در پادگان "الغزلانی" در مرکز نینوا انجام شد و پس از آن جسد به پزشکی قانونی منتقل و خانواده مدیرعامل این کارخانه از برگزاری مراسم ختم منع شدند.
داعش که از ژوئن 2014 نینوا را اشغال کرده شماری از شخصیت های بارز استان به ویژه شخصیت های علمی و دانشگاهی را با هدف مهار هر گونه تلاش مخالفان، با شیوه های افراطی اعدام کرده است.   
 

0% ...

آخرین اخبار

دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند


پایگاه علی السالم کویت هدف قرار گرفت


وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق