جعفر النمر: روحیه برادرم عالی است

چهارشنبه 11 آذر 1394
10:44
جعفر النمر: روحیه برادرم عالی است جعفر النمر برادر آیت الله شیخ نمر باقر النمر روحانی شیعه بارز عربستان از روحیه بالای وی به رغم همه فشارها و محدودیت ها خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جعفر النمر در گفتگو با خبرگزاری فرانسه تصریح کرد که روحیه برادرش بسیار خوب و عالی است.

جعفر النمر پس از ملاقات روز سه شنبه خود با آیت الله نمر در زندان حکومت سعودی در ستایش از این رهبر آزاده عربستان افزود که برادر خودش را برای همه چیز آماده کرده است.

برپایه این گزارش، جعفر النمر همراه با تعدادی از اعضای خانواده، از جمله مادرش روز سه شنبه با آیت الله نمر باقر النمر در زندان الحائر در نزدیکی شهر ریاض ملاقات کردند.

دادگاه کیفری عربستان اکتبر سال گذشته، آیت الله شیخ نمر باقر النمر را براساس یک سری اتهامات از جمله آنچه آن "فتنه انگیزی طائفه ای و خروج بر ولی امر" خواند، به اعدام محکوم کرد و امسال دیوان عالی عربستان این حکم را تأیید کرد. 

آیت الله شیخ نمر باقر النمر در حمله مأموران امنیتی آل سعود به منطقه قطیف در ژوییه 2012 میلادی به ضرب گلوله زخمی و بازداشت شد. این اقدام آل سعود اعتراضات گسترده ای را در داخل و خارج عربستان به دنبال داشت.

سازمان عفو بین المل در گزارش هفته گذشته خود به نقل از رسانه های سعودی اعلام کرد: حداقل پنجاه نفر در عربستان از جمله تعدادی از فعالان شیعه و در صدر آنها آیت الله نمر، در آستانه اعدام قرار دارند و این حکم ها طی چند روز اجرا خواهند شد. 

جعفر النمر گفت که برادرش هیچ اهمیتی به این قبیل گزارشها نمی دهد. از جمله فعالان دیگری که در فهرست اعدام آل سعود قرار دارد، محمد نمر برادرزاده هفده ساله آیت الله نمر است.

مسئولان و شخصیت های دینی، فعالان مدنی و حقوق بشری در منطقه به حکومت آل سعود درباره هرگونه تعرض به جان آیت الله نمر و عواقب اجرای حکم اعدام او هشدار داده اند.

0% ...

آخرین اخبار

هاکان فیدان: اسرائیل هیچ قصدی برای دستیابی به صلح ندارد


حملات هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


تعلیق مذاکرات بیروت و تل آویو در پی حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بدون تامین حقوق مشروع مردم فلسطین، امنیت نخواهید داشت


تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها


غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است


پایان دوران یکه‌تازی؛ واشنگتن میان مدیریت بحران و خروج آبرومندانه


اصرار نتانیاهو بر اشغالگری: هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم