تهدید برادر اباعود برای انتقام از فرانسه

جمعه 13 آذر 1394
11:08
تهدید برادر اباعود برای انتقام از فرانسه برادر کوچکتر مغز متفکر انفجارهای اخیر پاریس پس از کشته شدن برادرش دولت فرانسه را به انجام عملیات انتقامجویانه جدید در این کشور تهدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، یونس اباعود 15 ساله عضو گروه تروریستی داعش دیروز در صفحه فیس بوک خود این تهدید را اعلام کرد.
یونس در صفحه خود نوشت: شما توانستید برادرم ابوعمر السوسی ( نام عبدالحمید اباعود در سوریه ) را در سان دنی به قتل برسانید اما برادرش همچنان زنده است.
اباعود در صفحه فیسبوک عکس خود را که سلاح کلاشینکوف در دست دارد، ضمیمه مطلب خود کرده است .
وی افزود: ما بسوی شما رهسپاریم ای بندگان صلیب .
یونس یک سال و نیم پیش ترک تحصیل کرد تا در سال 2014 به برادرش عبدالحمید در سوریه ملحق شود. عبدالحمید و یونس فرزندان مردی به نام عمر هستند و او یک مغازه دار است و تقریبا 40 سال پیش برای زندگی رهسپار بلژیک شد.

0% ...

آخرین اخبار

مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی