ائتلاف آمریکا به سربازان سوری حمله کرد

دوشنبه 16 آذر 1394
13:28
ائتلاف آمریکا به سربازان سوری حمله کرد وزارت امور خارجه سوریه با تأیید خبر کشته شدن 3 سرباز سوری در حمله جنگنده‌های ائتلاف آمریکا، رسیدگی فوری شورای امنیت به این موضوع را خواستار شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در بیانیه روز دوشنبه وزارت امور خارجه سوریه آمده است: حمله تجاوزکارانه به یکی از یگانهای ارتش سوریه، به منزله مقابله با تلاشها برای مقابله با تروریسم است و بار دیگر ثابت می کند که ائتلاف آمریکا در مبارزه فعالانه با تروریسم جدیت ندارد.
وزارت امور خارجه سوریه با ارسال دو نامه به دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت، اقدام فوری درباره این موضوع و اتخاذ اقدامات لازم برای جلوگیری از تکرار این حادثه را خواستار شد.
وزارت امور خارجه سوریه تأکید کرد که 4 جنگنده ائتلاف آمریکا شامگاه یکشنبه یکی از پایگاه های ارتش سوریه را در دیرالزور هدف قرار دادند.
ائتلاف آمریکا از پذیرفتن مسؤولیت این جنایت خودداری کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد


ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک امدادگر شهید و یک نفر زخمی شد


حماس: مقاومت فراتر از یک ساختار نظامی است


مبانی پایداری افسانه‌ای حزب‌الله در برابر فشارهای داخلی و بین‌المللی


مقام سابق سازمان ملل: شکست آلمان در کسب کرسی شورای امنیت لحظه نادر عدالت است


امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد