پس از جنگ جهانی دوم؛

تفنگداران آمریکا 20 میلیون غیرنظامی را کشته‌اند

پنج‌شنبه 26 آذر 1394
13:01
تفنگداران آمریکا 20 میلیون غیرنظامی را کشته‌اند یک پایگاه تحلیلی وخبری از کشته شدن بیش از بیست میلیون نفر به دست نیروهای آمریکایی بعد از پایان جنگ جهانی دوم خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پایگاه کانادایی " گلوبال ریسرچ " Global Research نوشت: درفاصله بعد از پایان جنگ جهانی دوم، بیش از بیست میلیون نفر در جنگ هایی که آمریکا طی این سال ها به راه انداخته است، به دست نیروهای آمریکایی کشته شدند که 90 درصد آنها غیر نظامی هستند.

گلوبال ریسرچ خواهان توقف حمایت از آمریکا در جنگ هایش در مناطق مختلف جهان به بهانه مبارزه با جنایت های ضد بشری شد.

در گزارش این پایگاه تحلیلی آمده است که آمریکا همچنان به اعزام نیروهایش به کشورهای ضعیف به بهانه مبارزه با تروریسم ادامه می دهد.

به موجب این گزارش، تعداد قربانیان درحملات و جنگ های آمریکا پس از جنگ جهانی دوم، بسیار بیشتر از تعدادی است که طی 240 سال گذشته توسط کشورهای دیگر کشته شده اند.

بر اساس این گزارش، آمریکا، فقط در برهه زمانی اعلام شده بیش از بیست میلیون نفر را در مناطق مختلف جهان کشته است که 90 درصد از آنان غیرنظامی بوده اند و این کشور به آغاز 201 جنگ از مجموع 240 جنگ رخ داده در جهان از زمان پایان جنگ جهانی دوم تا سال 2001 ، مبادرت کرده است و در فاصله این دو موعد زمانی و قبل از جنگ های افغانستان و عراق، 27 میلیون نفر کشته شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

دعوت وزارت علوم از ایرانیان خارج از کشور برای همکاری پژوهشی


آمار مرزبانی فراجا؛ خروج بیش از ۳ میلیون زائر برای اربعین


آمار فرمانده قرارگاه اربعین فراجا؛ بازگشت ۱.۷ میلیون زائر با سلامت کامل


نوجوان ایرانی بهترین دروازه‌بان هاکی زیر ۱۸ سال آسیا


تغییر الگوی توسعه فناوری کشور؛ تمرکز بر نوآوری


جنگ هوش مصنوعی؛ ابتکار ۱۰ میلیارد یورویی اروپا برای مقابله با شرق و غرب جهان


آمریکا و ایران؛ آیا زبان تشدید تنش پیروز می‌شود یا دیپلماسی؟


پرچم خون‌خواهی؛ پیوند جاماندگان با اربعین


بنزین بالای ۴ دلار؛ پرتگاه سیاسی ترامپ


مسیر عشق؛ از میدان امام حسین (ع) تا حرم عبدالعظیم