عملیات آزادسازی رمادی ادامه دارد

جمعه 4 دی 1394
09:33
عملیات آزادسازی رمادی ادامه دارد پیشروی نیروهای عراقی برای آزادسازی شهر رمادی از عناصر باقیمانده گروهک تروریستی داعش ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پیشروی نیروهای عراقی دیروز (پنجشنبه) به دلیل وجود بسته های انفجاری و کمین گاه ها و وجود شهروندان در محاصره قرار گرفته در رمادی به کندی ادامه داشت.
درگیری های شدید در اطراف ساختمانهای دولتی در مرکز شهر رمادی جریان دارد که بازپس گیری آنها توسط نیروهای عراقی گام اصلی در راه آزادسازی کامل شهر از چنگال داعش که در ماه می گذشته آن را به اشغال خود درآورده ، بشمار می رود.
یک افسر عراقی در این خصوص گفت،  نیروهای عراق از جبهه جنوبی شهر رمادی تا اطراف منطقه الحوز رسیده اند و تا مجتمع دولتی 500 متر فاصله دارند و هم اکنون به درگیری خود با عناصر داعش ادامه می دهند.
صباح کرحوت رییس شورای استان الانبار خاطرنشان کرد: نیروهای عراق از سمت جنوب شهر رمادی با احتیاط بسیار پیشروی می کنند.
کرحوت گفت: تروریست ها تعداد زیادی بسته های انفجاری در شهر کار گذاشته اند و ما احتمال می دهیم که تروریست ها بخواهند از شهروندان به عنوان سپر انسانی استفاده کنند . اینها موانع اصلی بر سر راه ما است.
 

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت