دستگیری سرکرده چچنی داعش در کرکوک

دوشنبه 7 دی 1394
15:23
دستگیری سرکرده چچنی داعش در کرکوک رسانه‌های عراقی به نقل از منابع امنیتی این کشور، از دستگیری یکی از سرکردگان چچنی داعش در کرکوک خبر دادند؛ این درحالی است که قبلا خبرهایی در باره کشته شدن او در سوریه منتشر شده بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این رسانه‌ها تأکید کردند "ابو عمر الشیشانی" به همراه 2 تن دیگر از سرکردگان داعش در عملیات هلی‌برن نیروهای ویژه آمریکایی داخل کرکوک دستگیر شد. این عملیات جمعه گذشته در ناحیه "الریاض" کرکوک اجرا شد.
سایت "روسیا الیوم" به نقل از این رسانه‌ها تأکید کرد که شماری از نیروهای اداره مبارزه با تروریسم در این عملیات مشارکت داشتند و دستگیر شدگان به "سلیمانیه" منتقل شدند.
این دومین بار است که نیروهای ویژه آمریکایی در کرکوک با همکاری نیروهای اداره مبارزه با تروریسم وابسته به کردستان عراق، عملیات مشترک انجام می‌دهند.
عملیات قبلی در 22 اکتبر گذشته در شهرستان "الحویجه" در جنوب غربی کرکوک انجام شد.
منابع رسمی عراقی هنوز این خبرها را تأیید نکرده اند.
خبر دستگیری این سرکرده چچنی داعش درحالی منتشر می شود که قبلا خبرهایی در رسانه‌ها در خصوص کشته شدن او منتشر شده بود.
نام واقعی "ابو عمر الشیشانی" یا همان چچنی، به استناد وزارت دفاع گرجستان "طرخان بترشفلی" است.
عمر یا طرخان 45 ساله متولد 1968 در روستای برکیانی در وادی بانکیسی است. عمر از سال 2006 تا 2007 در ارتش گرجستان خدمت اجباری خود را طی کرد.
عمر چچنی از سران القاعده در چچن، در اوایل سال 2013 همراه با صدها فرد مسلح وارد سوریه شد. وی سرانجام با سرکرده داعش بیعت کرد و فرمانده اصلی نیروهای این گروه تروریستی در شمال سوریه شد.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت