گزارش العالم از "بلد" عراق؛ یک سال پس از آزادی

چهارشنبه 9 دی 1394
21:23
صلاح‌الدین (العالم) ـ اهالی شهر بلد در استان صلاح الدین در شمال بغداد، نخستین سالروز آزادسازی شهر خود از دست عناصر مسلح داعش را پس از محاصره ای شش ماهه جشن گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اهالی بلد روز آزادسازی شهر خود را جشن گرفتند و آن را آغازی برای آزادی دیگر مناطق عراق از سلطه داعش عنوان کردند.

به همین مناسبت، ستاد تبلیغات جنگ با هماهنگی با مسئولان محلی در شهر بلد، جشنواره سالانه خود را با حضور شخصیتهای سیاسی و دولتی که مقاومت و ایستادگی مردم شهر را ستودند، برگزار کرد.

"معین کاظمی" عضو شورای استانی بغداد گفت: اهالی بلد اعم از زن و مرد، پیرو جوان از شهر خود دفاع کردند و زیباترین حماسه های شجاعت و ایستادگی را به ثبت رساندند.

حاضران در این جشنواره از دولت مرکزی خواستند توجه بیشتری به شهر بلد مبذول کند زیرا این شهر خط مقدم مقابله با گروههای مسلح است و دروازه محافظت از بغداد از سمت شمال به شمار می آید.

نوری مالکی، نخست وزیر پیشین عراق، نیز در این مراسم اظهار داشت که اگر بلد به دست تروریستها می افتاد، نه فقط به کلیدی برای سقوط دیگر شهرها تبدیل می شد؛ بلکه در کنار دیگر فشارهایی که از مناطق تحت کنترل تروریستها علیه بغداد اعمال می شد، سقوط بلد نیز به یکی دیگر از این اهرم های فشار علیه بغداد بدل می شد.

سال گذشته در چنین روزهایی، مردم بلد لحظات خوش پیروزی را علیه گروه تروریستی داعش پس از محاصره ای شش ماهه سپری کردند؛ در این شش ماه شهر با سخت ترین شرایط انسانی روبرو شد؛ اما در نهایت، شجاعت و فداکاری اهالی شهر و ریخته شدن خون صدها شهید و مجروح به پیروزی مردم و شکست تروریست ها منجر شد. 
FF-30-14:55

0% ...

آخرین اخبار

شوک جدید به بازار انرژی/ قیمت جهانی نفت به ۹۰ دلار رسید


چارچوب هماهنگی عراق تجاوز آمریکا و عربستان را محکوم کرد


سی‌ان‌ان: عربستان در حال کشیده شدن به جنگی ناخواسته است


گزارش تلگراف: «حدید-۱۱۰» مرگبارترین پهپاد رادارگریز ایران


کشورهایی که در کمک به متجاوز دخالت دارند،رفتار خود را اصلاح نکنند، پاسخ سخت دریافت می‌کنند/ متجاوز همین امروز تنبیه خواهد شد


بنابر نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها نگاه منفی به نتانیاهو دارند


حملات تروریستی در پاکستان ۱۷ کشته برجای گذاشت


لرزه انفجارهای مهیب در پایتخت اوکراین + فیلم


آمریکا پایان دور جدید تجاوز به ایران را اعلام کرد


مقام سابق سرویس امنیت اوکراین: کی‌یف قادر به تولید موشک پاتریوت نیست