بازداشت پزشک بحرینی به علت انتقاد از عربستان

سه شنبه 15 دی 1394
10:20
بازداشت پزشک بحرینی به علت انتقاد از عربستان یک پزشک در بحرین به دلیل انتقاد از اقدام آل سعود در اعدام آیت الله نمر باقر النمر، بازداشت شد .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "منامه پست" دادستانی کل بحرین دستور 7 روز بازداشت سعید السماهیجی را به ادعای "توهین" به نظام عربستان و "تحریک مردم به آشوب و تظاهرات" صادر کرد .
سعید السماهیجی جراح چشم است و در صفحه شخصی تویتر خود از نظام سعودی به علت اعدام شیخ نمر باقر النمر انتقاد کرده بود.
خبرگزاری رسمی بحرین (بنا) به نقل از عیسی المناعی دادیار دادستانی کل بحرین مدعی شد: "السماهیجی به کشوری دوست توهین کرده و مردم را به راهپیمائی و تظاهرات غیرقانونی فراخوانده است و پس از فراخوان وی چند تظاهرات غیرقانونی که به آشوب و خشونت کشیده شد ، برگزار گردید و این فرد سرانجام بازداشت شد ."
عوامل نظام حاکم آل خلیفه بحرین بامداد دیروز دوشنبه السماهیجی را در خانه اش دستگیر و به مرکز بازجوئی منتقل کردند .

وزارت کشور بحرین با استقبال از جنایت آل سعود در اعدام آیت الله نمر، تهدید کرده است که اتباع بحرینی حتی در صورت مطرح کردن یک اظهار نظر در اعتراض به اعدامها در عربستان، مجازات می شوند.

نهادهای امنیتی آل خلیفه تا کنون شماری از فعالان بحرینی را به همین دلیل بازداشت و یا احضار و بازجویی کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد