کشته شدن همه داعشی‌ها در منطقه‌ای در اطراف رمادی

سه شنبه 15 دی 1394
11:17
کشته شدن همه داعشی‌ها در منطقه‌ای در اطراف رمادی نیروهای عراقی، با آزادسازی یکی از مناطق اطراف رمادی همه عناصر داعش را در آنجا از پا درآوردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ستاد اطلاع رسانی جنگ در عراق، در بیانیه ای اعلام کرد: نیروهای مبارزه با تروریسم، منطقه بروانه (در غرب رمادی) را از داعش بازپس گرفتند و همه تروریست های داعش را که وارد این منطقه شده بودند، کشتند.

به نوشتۀ وبگاه شبکه السومریه، "نعیم الکعود" رئیس عشیرۀ البونمر در استان الانبار، روز یک شنبه خبر داده بود که نیروهای امنیتی با همراهی عشایر عراقی، دروازۀ منطقه بروانه را تحت کنترل خود درآوردند و شمار زیادی از عناصر داعش را کشتند.

خالد سلمان رئیس شورای شهر حدیثه نیز یک شنبه شب اعلام کرد که 12 خودروی نظامی بمب گذاری شدۀ داعش، پس از درگیری شدید منهدم شدند. در این درگیری ده ها تن از عناصر تروریستِ داعش در منطقه بروانه در غرب الانبار کشته و زخمی شدند.

26

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد