کشته شدن همه داعشی‌ها در منطقه‌ای در اطراف رمادی

سه شنبه 15 دی 1394
11:17
کشته شدن همه داعشی‌ها در منطقه‌ای در اطراف رمادی نیروهای عراقی، با آزادسازی یکی از مناطق اطراف رمادی همه عناصر داعش را در آنجا از پا درآوردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ستاد اطلاع رسانی جنگ در عراق، در بیانیه ای اعلام کرد: نیروهای مبارزه با تروریسم، منطقه بروانه (در غرب رمادی) را از داعش بازپس گرفتند و همه تروریست های داعش را که وارد این منطقه شده بودند، کشتند.

به نوشتۀ وبگاه شبکه السومریه، "نعیم الکعود" رئیس عشیرۀ البونمر در استان الانبار، روز یک شنبه خبر داده بود که نیروهای امنیتی با همراهی عشایر عراقی، دروازۀ منطقه بروانه را تحت کنترل خود درآوردند و شمار زیادی از عناصر داعش را کشتند.

خالد سلمان رئیس شورای شهر حدیثه نیز یک شنبه شب اعلام کرد که 12 خودروی نظامی بمب گذاری شدۀ داعش، پس از درگیری شدید منهدم شدند. در این درگیری ده ها تن از عناصر تروریستِ داعش در منطقه بروانه در غرب الانبار کشته و زخمی شدند.

26

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق